Příspěvky uživatele - 10.124

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rezistentne odrody meruňky proti mrtvici Alfons, Beta, Gama, 28.4.2016
Zjistěte si prosím vás něco nejdřív o dřevnatém mulči pod stromy než tady budete poučovat. Vzniká pod ním složité prostředí podporující mikroorganismy a houby prospěšné pro vývoj stromu. Ne všechny houby jsou choroba! A naopak některé potlačují... celý příspěvek >
Rezistentne odrody meruňky proti mrtvici Alfons, Beta, Gama , 25.4.2016
Dobrý den, také by mě zajímalo. Před nedávnem jsem široce pátral na internetu v nejrůznějších diskuzích ohledně rezistence vůči monilinia laxa (snad horší hrozba než mrtvice). Z vysoce odolných až rezistentních jsem narazil na Clarina, Mino a... celý příspěvek >
Jaký ořešák byste doporučili, 8.10.2015
Dobrý den, plánuji výsadbu 3 ořešáků v pásu vedle sebe. Expozice - JZ prudší svah od severu krytý lesem, ořešáky vlastně budou jako nejvyšší stromy u lesa. Pozemek na severu hané (olomoucko), nadmořská výška cca 295 m. Chtěl bych se... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika