|
Malinik co mu chybi?, 22.4.2019 Asi to tak bude, jak to napravit?Pouzil jsem zatim hořkou sůl. |
 |
Malinik co mu chybi?, 18.4.2019 Tak jsem z toho nejak zmateny, maliny prece nepotrebuji vapnik, pokud je to chloroza tak chybi železo vlivem prebytku vapniku nebo ne?Pred dvema lety na stejnem miste byly rajcata a ty vykazovaly typycky nedostatek vapniku. |
 |
|
 |
Malinik co mu chybi?, 14.4.2019  Co chybi tomuhle maliniku? |
 |
Zalévání - rozvod vody, 9.4.2019 Pak jedine cerpadlo, nějaký maly. |
 |
Zalévání - rozvod vody, 9.4.2019 Kolik je dostatecny tlak?Když bude nadoba 5m vysoko bude tam 0,5 bar, blby co? |
 |
Uklízet folník?, 27.3.2019 Kdyz jsem mel foliak, tak kazdy rok byl na jinem miste.Vynos byl daleko vetsi než z nasledneho skleniku ktery jsem ob rok vyvazel. |
 |
Lze roubovat třešeň na švestku?, 13.3.2019 Nektere dotazy jsou jak z povidek Jaroslava Haška |
 |
Rozsáhlé poškození starších jabloní, 3.3.2019 Toto poskozeni se objevuje na starych stromech, ale uz se me objevilo na 10lety Rubinole a to prijde líto, nepomuze nic.
|
 |
Jak a čím zastínit skla ve skleníku, 5.2.2019 Hlavne nenatirat, rohoze nebo site-stinovky jsou nejlepší. Ja pouzivam dreveny, muzu kdykoliv odstranit akorat je problem nekdy kam s nimi.Napr nater vapnem znici sklo. |
 |
Uchování jablečného moštu bez sterilace, 31.10.2018 A to mostujete třeba v prosinci kdy jablka temeř nepouští šťávu? |
 |
|
 |
Napadený buxus, 13.9.2018 Pokud jsou to vajicka zavijece ktere ted klade motyl tak je postrik neucinny.Jedine umyt ale hlavne na jaře v dubnu sledovat vyskyt housenek a ty hubit od nejranejsiho stadia.Hlavne denne, zapomenete a za tři dni je pozde. |
 |
Malý tlak v pískové filtraci, 17.8.2018 Kdy byla filtrace naposled uplne rozebrana a ménen nebo vypran písek? |
 |
Doporučení čerpadla, 16.8.2018 Povoleni k čerpání vody z potoka je? |
 |
Jak vysát kal - usazeniny ze dna bazénu po vločkovači?, 31.7.2018 To nechápu, když se kal usadi ze nejde odsat.V zadnem pripade ne pres filtraci, tu akorat zasvinite.Musite opatrne a ne jako koberec sem tam.Vzdy do odpadu ale prichazi se tim o spoustu vody.Jaka je velikost a tvar bazenu? |
 |
Přechlorovaný bazén, pH v pořádku, 25.7.2018 Chlor z vody musite vyhnat vetranim, neprikryvat,vyndat tablety a nejlepe pomocii solo cerpadla vodu prohanet, popř. Vzduchovat nebo kvedlat a kvedlat. |
 |