|
Příspěvky uživatele - 105.119
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hydrangea macrophyll x Miscanthus sinensis vzdálenost výsadby, 14.3.2018 Tak poloměr šířky květináče + necelý poloměr šířky vzrostlé hortenzie. Vychází mi to asi kolem metru (?).
|  | Hydrangea macrophyll x Miscanthus sinensis vzdálenost výsadby, 14.3.2018 Nepíšete, jaké máte podmínky k pěstování.Měly by být pro oba druhy rostlin podobné. Na fotce je stejně hortenzie latnatá - možná odrůda Limelight, ta dorůstá výšky i kolem 2 m. Latnaté hortenzie taky nejsou tak náročné na stanoviště a půdu jako... celý příspěvek > |  |
|  | Dolomitický vápenec, dusíkaté vápno, 3.11.2017 Dobrý den,
může se po aplikaci dolomitického vápence na zeleninové záhony zamulčovat je posekanou trávou smíchanou s listím?
Díky za odpověď. Jana
|  | Pomoc s určením názvu pokojovek, 21.7.2017 Taky Tradescantia. Pallida.
Taky Jana |  | Název rostliny, 4.9.2016 Tipuju rakytník řešetlákový.
Jana |  | Co je to za keř?, 28.7.2016 Díky za uznání. Ještě dodám, že rozkvétá později - foto je z loňského srpna.
A zaměnit se nedá - má listy jako konopí .
Jana |  | Co je to za keř?, 28.7.2016  Vitex mám cca 6 let, koupili jsme ho u p. Písaře v Plzni.
Namrzání se nebojte, stejně se stříhá na jaře na kostru (podobně jako Hydrangea paniculata).
Bydlíme v mrazové kotlině, tak jsem ho první zimy přikrývala chvojím.
Jana
|  | Sakura, 19.4.2016 Dobrý den,
rozhodně do toho jděte. Bydlím na SZ od Brna, mám sakuru Kiku Shindare, právě nádherně kvete.
Sakuru seženete např. v zahradnictví v Brně Bystrci, Kuřimi, Šebrově. Určitě Vám tam poradí víc dle Vašich podmínek.
Jana
|  | Co je to za rostlinu?, 1.2.2016 Žumen (Cissus) na suchém vzduchu.
Jana |  |
 |
|
|
|