|
Příspěvky uživatele - 198.93
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pruhovane čerešne, 19.4.2016  Pruhovane čerešne -Schauenburger -Švajčiarske združenie pre podporu starych odrôd znova pripomenulo tuto čerešnu ktora vznikla nahodnim opelenim v 80 rokoch v starom sade, pan Grider ju odvtedy množi. |  | Sekačka Partner P53-500 CMW, 14.4.2016  Narazil som na foto model jednej z prvych kosačiek, dnes by stym nikto nekosil, ale je to zaujimave si to pozriet. |  |
|  | Poznej ptáka 2, 14.4.2016  Pan Hlavatý neviem čo to je za vtaka, ale ked som to foto zbadal musel som to hned stiahnut tak je to nadherna fotka. |  | Poznej ptáka 2, 13.4.2016  Toto je pekne foto pani zahradkari. |  | Dr. Hartmann, 13.4.2016  Dalšie nove podpniky Jespi-Fereley, Ferlenain plumina, Fedor julior, Ferciana ishtara, Hamyra, Myruni, Wangenheim D, Wangenheim PL. |  |
|
|
|