|
Příspěvky uživatele - 58.231
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cukr jako hnojivo?, 31.1.2016 Co na tom záhonu bude hnojit. Uhlík, kyslík nebo vodík? |  | Hokaido - z vlastních semen, 3.1.2016 Třeba nevyroste hokaido, ale zase ušetříte dvacku za osivo. A to se vyplatí. |  |
|  | Co se sadem po dědovi?, 3.1.2016 Čím více se strom řeže, tím více jde do dřeva. Vyřezávat desítky vlků je zábava. |  | Tera Vari - orba, 13.12.2015 Jezdil jste s ním nebo jen tak žvaníte. Pro mě není důležité, jestli se to nějakému teoretikoví líbí nebo ne, pro mě je důležité, že funguje a to dobře a bez poruchy. |  | Tera Vari - orba, 13.12.2015 Hloubku jsem nikdy neměřil, ale tipnu si tak 15 cm. |  | Tera Vari - orba, 13.12.2015 Kdybych se rozhodoval, jestli pořídit nesený rotavátor na Agzat a viděl toto video, tak ho nechci. Jenže ho mám a funguje to trochu jináč. Autor videa si plete rotavátor s buldozerem a hrne zem před sebou a kvalita nikde. Pokud chci nadělat zem... celý příspěvek > |  | Technika orby, 13.11.2015 PP jsem rád, že nápad se západkami vám ulehčil práci. Jestli je to v návodu, nevím, nikdy jsem ho nečetl a po těch letech netuším, kde je. Jezdím takto na zahradě se vším. Při sázení i vyorávání brambor, při orbě i rotavátorování (mám rotavátor... celý příspěvek > |  | Technika orby, 29.10.2015 Mám sice Agzata, ale ono je to asi jedno. Orám tak, že jedno kolo mám pouze na pojezd vpřed a druhé kolo uzamčeno. Dojedu na konec brázdy, dám zpátečku a přes kolo, které je jenom dopředu se otočím, zajedu do brázdy a jedu zpět. Západky na... celý příspěvek > |  | Střih při výsadbě švestek, 26.10.2015 Nechte na jaro |  | Jízda s Vari na půl plynu, 9.10.2015 A proč byste nemohl jezdit na půl plynu? Jestli spojka normálně zabírá a neprokluzuje. |  |
|  | Jak bojovat s akátem?, 18.9.2015 Používá se cca 50% roztok totálního herbicidu, hlavně se potírají okraje pařezů, kde jsou vodivá pletiva. Gel je nesmysl. |  | Nevíte, co je to za trávu (plevel)?, 28.8.2015 A než ten totální herbicid zabere, semena dozrají a máte další roky co řešit. |  | Zalívka stromu, má smysl?, 7.8.2015 A kdybyste tu vodu ještě nalil tam, kde má strom kořeny a ne ke kmeni, to by si stromky libovaly. |  | Třešeň po odplození shazuje listí, květní pupeny zasychají - foto, 5.8.2015 Tak dlouho si budete myslet, že to není suchem, až uschne úplně. |  | Jak pestovat cesnek z pacibulek?, 27.7.2015 Japo se pěstoval ještě nedávno a nyní Japo II. Jestli nemá odrůda množení, tak v podstatě neexistuje. Můžete tvrdit něco jiného. Jestli však Karla IV prohlašujete za jarní česnek, tak informace od Vás musím brát s velikou rezervou. |  |
 |
|
|
|