|
Příspěvky uživatele - 58.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čerešna Rivan, 31.5.2016 Praskají vám třešně od špičky? Mám Rivan na ptáčnici a většina třešní (z těch, co uchráním před kosama) praská. Dříve jsem to přikládal deštivému počasí. Letos je ale ekstrémní sucho, zem praská a nepršelo tu už 3 týdny. Máte stejný problém? |  | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 10.4.2016 Bohužel další možnost postřiku budu mít až příští víkend, a to už bude asi pozdě. |  |
|  | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 10.4.2016 U nás taky prší (mrholí) nepřetržitě už třetí den. Podle radaru přijde okno cca 3 hodiny bez deště. Myslíte, že má cenu zkusit postřik na mokré stromy a doufat, že aspoň ty tři hodiny nebude pršet? |  | Řez révy - teď?, 6.2.2016 Zítra se chystám na řez. Podle předpovědi do konce února nemají přijít větší mrazy. A co vy? Budete ještě čekat na konec února? |  | Výběr stolní odrůdy pro zahradu, 5.2.2016 Dobrý den. Píšete že odrůda Galahad je sehnatelná. Dejte mi tip, prošel jsem na internetu spoustu zahradnictví ale odrůdu Galahad jsem v nabídkách nenašel. Děkuji.
Petr |  |
 |
|
|
|