|
Příspěvky uživatele - 230.195
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odolná pološvestka Tophit, 26.10.2016 Že bych dal na Miloše Vysloužila a koupil si Topgiganta?
Jenom se bojím, aby Miloš Vysloužil zde nezískal takové jméno, že by ho začaly využívat i firmy k reklamě. |  | Třešeň Sweet Early, 26.10.2016 Taky uvažuji o Burlatu nebo Sweet Early.
Rozhoduje u mě plodivost, abych vůbec něco sklidil. Tak nevím, píšete, že Sweet Early má problém s plodivostí a Burlat je zase cizosprašný, takže taky nic nesklidím. Již jsem vysázel Sunburst (5. týden),... celý příspěvek > |  |
|  | Soumrak pěstování meruněk z Escande?, 30.5.2016 Letos jsem zasázel:
2x Tsunami, 1x Leskoru, 2x Maďarku, 1x Bergeron, 2x Farbaly.
Jsou zde srovnány podle doby zrání.
210 mnm, jih Brna
Na Radku jsem si netroufl, při mé zahrádkářské odbornosti. |  | Nejranější odrůdy meruněk, 7.4.2016 Tak mám ty meruňky Tsunami, ale nyní jsem s hrůzou zjistil, že jsou na podnoži St. Julien, která byla vyšlechtěna v deštné Anglii a tutíž musí být odolná proti zamokření. A na jihu Brna (208m) bylo loni a předloni enormní sucho a sucho podnož St.... celý příspěvek > |  | Nejchutnější odrůdy meruněk, 7.4.2016 Pročítal jsem si recenze na Bergeron a objevil jsem lepší Anegat.
Ale Anagat mají pouze na Slovensku. Pokud máte tip na internetový obchod s Anegat, napište to. |  |
 |
|
|
|