Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Počasí 2025, 14.2.2025
Já jim v dobrém slova smyslu závidím to teplo, alespoň přes den. Ne jako tady ty nekonečné zimní měsíce. V sezóně mají toho tepla zase moc a sucho. Na to už si ale zvykli a marhulky jim jistě dobře prosperují.
Aké odrody sliviek do záhrady?, 14.2.2025
O tom není pochyb.  Pokud jste fajnšmekr, tak doporučuji i jiné typy Domácích švestek. Předpokládám, že šarka vás nezlobí.
ORANGE SUMMER a jiné, 14.2.2025
ale za mňa už žiadnu marhuľu a to pre veľký výskyt moniliózy, a neskoré jarné mrazy je problém dopestovať vôbec nejaké plody. Korzár by s vámi asi nesouhlasil, ale já ano. Vámi uvedené čtyři odrůdy mám, ale například minulý rok zmrzly kompletně... celý příspěvek >
Počasí 2025, 14.2.2025
MH: Ve Španělsku meruňky kvetou v teplotách kolem 15°C a tady jim na místo kvetení pořádně vymrznou květní pupeny. Příští týden je pro zdejší oblast hlášeno několik dní za sebou -11°C. U vás bude jistě víc. V březnu by to bylo určitě horší, nicméně... celý příspěvek >
Počasí 2025, 12.2.2025
Takže radostně vstříc řádně mrazivým zimním zítřkům, viďte pane PP. Pokud beru v potaz, že ovocné stromy ukončují období zimního klidu koncem prosince, tak by mohly klidně budovatelsky vystartovat už v lednu. Ty další zimní měsíce jsou pro ně jen... celý příspěvek >
Počasí 2025, 11.2.2025
Přesně tak a pokud tomu všemu těžko uvěřit, stačí si do vyhledávače zadat slova Švýcaři v referendu odmítli..
Počasí 2025, 11.2.2025
Dnes byla v Chropyni jakási burza masivních kmenů stromů na výrobu uměleckého nábytku. Zaujalo mě to proto, že to bylo právě z Chropyně, kde bydlíte. Jen pro zajímavost vybírám něco ze švýcarských referend:. Švýcaři v referendu odmítli... celý příspěvek >
Počasí 2025, 11.2.2025
Americký vůdce Donal Trump prohlásil, když před časem odcházel po nějakém svém soudním líčení na dotaz novináře, jestli se cítí být vinen: "Soud je vinen. Jediným viníkem je v tomto případě soud." A při troše nadsázky by se dalo říct, že za blížící... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoní 2025, 9.2.2025
Tak určitě. Já zkouším ten tekutý Cuproxat (tribazický síran měďnatý). Klasicky jeden postřik po opadu listů a dva zimní na začátku rašení pupenů. Popřípadě bych najel na ten Kukyho Miedzian (oxychlorid měďnatý), protože jsou mi také bližší tekuté... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoní 2025, 9.2.2025 Obsahuje fotku
Opakování je matkou moudrosti, proto znovu přikládám fotky textu z knihy o zdravé výživě.
Kadeřavost broskvoní 2025, 8.2.2025
Paní na zahradě on.line mě s tím příspěvkem v odkazu neotrávila a možná to ani neměla v úmyslu. Nejde jen o používání mědi proti kadeřavosti, ale vlastní zkušenost mě poučila, že měď opravdu tlumí i výskyt bakteriální rakoviny. Alespoň na broskvoních... celý příspěvek >
Výstava Berlín 5.6.7.február 2025🍎🍏, 8.2.2025
David sice vravel, ale mám od něj taky už několik záměn. Pricia nebyla Pricia, Romea nebyla Romea a Apridelice nebyla Apridelice. Co se týče psaní o starších odrůdách, tak chápu, že to každého bavit nemusí, ale já o nich píšu přes 15 let a už u toho... celý příspěvek >
No právě. Docela mě překvapilo, ba přímo ohromilo, jak se dokáží na zahradě on.line Korzárovi posmívat. Když s tím začne sám velký Přasličák, tak proč se nepřidat, že. To bych tedy právě od nich nečekal. Když ovšem vidím, jakou má Korzár... celý příspěvek >
Každopádně Hlavatý  by se zaradoval, jak to tady vedeme. Novinek hodně, ale o tom, co tady většina lidí skutečně pěstuje, není diskuze žádná.
Aké odrody sliviek do záhrady?, 6.2.2025
Díky za informaci, Milane. Mně by ze švestek dozrálo asi všechno, jenže v tuhle dobu švestky hodně "poptávají" ptáci (zvýšená poptávká ptactva). Rozvěšené dvd to zřejmě nezachránily, tak snad makety dravců, nevím. 
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika