|
Příspěvky uživatele - 4.83
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pila Stihl 211, 21.9.2008 Toho záběhu bych se nebál, "zaběhnul" jsem MS 211 na smrku průměr 50 až 60...Citovka, poslouchat motor, nechat častěji "vydechnout"... |  | název plevele? a jak ho zničit?, 19.7.2008 Kontryhel. |  |
|  | letnicky a dvouletky ktere nezerou slimaci, 28.6.2008 Lenko, slimáci Vám předvedli, co nežerou, je to skutečně tak, ostatní se mohou z Vašeho výčtu toho, co zůstalo, poučit. Já bych Vám ještě doporučila rozhodně zasít a právě teď povíjnici. Tu také nežerou. A když dále sáček semen do jednoho místa... celý příspěvek > |  | Trvalka do stínu, 19.5.2008 Ta do modra je opravdu modrá nebo to je jen přibarveno na PC? Děkuji |  | množení rododendronu, 19.5.2008 To zkoušíte hřížením? |  | Randap, 9.4.2008 Chtěl bych se zeptat, jestli je možné zlikvidovat starý trávník Randapem a potom založit nový.
Díky Pavel |  | Konopí, 8.4.2008 Už jsme pár takových lidí v televizi viděli, kteří si s tím léčili svoje neduhy, vesměs starší lidičky, kterým nezabírala klasická léčba, bohužel na ně kdosi upozornil a byla na ně podána žaloba za držení omamných látek, nevím zda-li ten zákon již... celý příspěvek > |  | Thůje do rodinných zahrad nevysazovat, 8.4.2008 Je to fakt děs a hrůza, nechápu, jak si někdo může orámovat zahradu touto dřevinou, bojím se napsat i její název. |  | Pěstování Magnolie, 8.4.2008 Na slunečné místo, to proto, aby dobře kvetla, půdu kyselou, kvete zjara, koření mělce, takže neokopávat, pouze mulčovat kůrou. |  | stříhání tůjí, 15.2.2008 Tak jsme se zasmáli a teď ještě k té odpovědi: Kdy se stříhají? |  |
|  | kravský hnůj - kam s ním?, 15.2.2008 Zda-li je článek zkopírovaný je úplně jedno, důležitý je obsah. |  | Pařezy..., 2.9.2007 Poté, co jsem dal na moudré rady "jak pařez nařezat a zasypat" a zjistil, že výsledek je pouze narušení dřevní hmoty během řady let přiložil jsem sekeru ke kořeni a zalil kyselinou sírovou. |  | Bubnová sekačka Dakr BLP 60 Tekton Honda, 7.8.2007 Sekačky DAKR patří k tomu nejlepšímu u nás na velkou trávu. Tekton je pěkný dříč. Mám RZS 69 a nemůžu si jí vynachválit. |  | el.retězová pila Narex, 9.6.2007 El pilku s ruční pumpou (EPR 30?) mám snad 12 let a nevyměnil bych ji, stejně jako vrtačky této značky. Složeno z velmi kvalitních komponent, kovové převody, krátkodobě snese i začné přetěžování (tchán má kousek lesa, a po větším větru jsem byl nucen... celý příspěvek > |  | vyžínač elektrický či benzinovy?, 4.5.2007 Já bych osobně volil benzinový Stiga ST 210 http://www.stiga.cz/(vqld0h55j0khtezkxwu4kd45)/index.aspx?Country_id=9 mám se Stigou ty nejlepší zkušenosti. Cokoliv má kabel, je problematické. Z cenových důvodů jsem koupil elektrický vertikutátor a už se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|