|
Dráty na révu, 10.12.2019 Zavařené vršky mám. OK, navařím oka. Obávám se, že kvůli hlavnímu drátu dole budu muset vrtat. |
 |
Dráty na révu, 9.12.2019 Dobrý den,
mám zabetonované ocelové jekly 50 x 50 mm. Bude stačit na dráty navařit oka z boko sloupku nebo je 50mm málo a bude lepší odělat z pásoviny vedení např. 100mm s otvory, které navařím na ty sloupky?
Díky |
 |
|
 |
Dráty na révu, 28.11.2019  Ještě se zeptám, když udělám dvojdrátí tak, jak je to na obrázku, jak přes ten prostřední sloupek projde tažeň?
Díky za vysvětlení |
 |
Dráty na révu, 28.11.2019 To se neudrží na těch chapačích jak fazole? |
 |
Dráty na révu, 27.11.2019 Dobrý den,
budu dělat dráty na révu v délce asi 25 m. Chtěl bych se zeptat, zda je dvoudrátí opravdu nutné, nebo bude stačit udělat jednodrátí, popř. malinko husčí. Třeba po 20 cm.
Díky |
 |
AKU nůžky na révu, 19.11.2019 Zdravím,
chtěl bych si na stříhání révy a stromů koupit nůžky AKU. Koukal jsem na Makiťácký a to je celkem salva. Objevil jsem toto. Nemáte s tím někdo zkušennost?
Díky
|
 |
Zakalená část pálenky, 31.10.2019 A jde s tím něco udělat? |
 |
Tažná síla VARI, 30.10.2019 Dobrý den,
jaká může být tažná síla Variny? Mám na ní oboustarnné závaží v kolech plust to velké vepředu. Kola jsou litinová.
Chci koupit lano, kladku, háky a něco menšího v lese potáhnou k cestě na zpátečku. Díky kladce se síla... celý příspěvek > |
 |
Zakalená část pálenky, 30.10.2019 Dobrý den,
mám menší problém. Z pálenice jsem dovezl cca 30 litrů pálenky. Sám jsem si ji v pálenici stáčel z nerezového tanku. Stočil jsem to a dovezl domů. Stálo to asi měsíc a před týdnem jsem to šel stočit do celkem čtyř demižonů. Jeden v... celý příspěvek > |
 |
Větší kola na vlečku VARI ANV 350, 20.10.2019 Zdravím,
jezdím hodně do lesa s Varinou a často se mi stane, že když s fůrou jedu, tak se zasekávám na tom, že kola vlečky nepřejenou např přes kořen a fréza se zahrabe. Dávám to za vinu malým kolečkům. Přemýšlím, že bych sehnal ty větší na ANV... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Založená pidi vinice + další postup, 14.10.2019 Díky za vyčerpávající odpověď. Zítra to omrknu, popř. nafotím a fotky dám sem. |
 |
Založená pidi vinice + další postup, 14.10.2019 Díky za info. Mám tam nahrnout tolik zeminy, aby bylo to vyzrálé celé pod zemí? Kolik hlíny stačí? Nobo co to obalit do nějaké juty? |
 |
Založená pidi vinice + další postup, 14.10.2019  Ještě jedna |
 |
Založená pidi vinice + další postup, 14.10.2019  Teď jsem si uvědomil, že jsem vlastně sazenice fotil mobilem. Posílám foto. |
 |
Založená pidi vinice + další postup, 14.10.2019 Nene, to jsem vygooglil jen jako ilustrativní obrázek. Ty moje jsou již bez listí, krom asi dvou. Zítra to nafotím a hodím to sem. |
 |