 |
Příspěvky uživatele - 187.224
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ako pricukrit rozmiagane hrozno?, 5.11.2015 Popravdě, tohle bych nečekal. K první degustaci bych si pro porovnání přikoupil ještě lahev dobrého francouského a porovnal chuť vína, s chutí "zavařeného nehotového nakvašeného vinného nápoje z červených hroznů".
j.c. |  | Ako pricukrit rozmiagane hrozno?, 4.11.2015 Taky na to není jednoznačná odpověď, V závislosti na teplotě. V pokojové 4 - 8 dní??? j.c. |  |
|  | Ako pricukrit rozmiagane hrozno?, 4.11.2015 Postrádám ve Vašem postupu několik fází jako jsou dokvášení,, odkalování, stáčení, filtrace - obecně školení vína. U červeného je dále žádoucí, aby proběhla jablečno mléčná fermentace. Rovněž se nějak pozapomělo na bentonit, síření popř léčení... celý příspěvek > |  | Ako pricukrit rozmiagane hrozno?, 3.11.2015 cituji z Vašeho příspěvku... Cukr se přidává vždy až do vylisovaného moštu... při výrobě červeného je to samozřejmě nesmysl.
...část moštu přihřát a v něm ho rozpustit... samozřejmě může ale pokud má víno něco... celý příspěvek > |  | Ako pricukrit rozmiagane hrozno?, 3.11.2015 Přicukřit ihned, ještě před začátkem kvašení. j.c.
|  | Ako pricukrit rozmiagane hrozno?, 3.11.2015 ...je vhodná kaďa, otvorený sud, alebo kanva z plastickej hmoty...
Pokud máte v prostorách, kde víno budete nakvášet octomilky, nějakým způsobem si nádobu proti nim zabezpečte, Osobně se bez nich ve víně obejdu, Dobrá je plachetka z prostěradla,... celý příspěvek > |  | Ako pricukrit rozmiagane hrozno?, 3.11.2015 Probůh, hlavně NIC nezahřívejte. Cukr nasypte do rmutu do nádoby, kde se chystáte víno nakvášet a chvíli s tím vydržte míchat. Červená vína se doslazují na 23°NM. O zbytek se postarají kvasinky. j.c. |  | Kopr roste až teď, 3.11.2015 My dělali kulajdu. Zbytek přišel zmrazit, protože se záhon musel poryt. j.c. |  | Oblíbený kvíz - hrušky, 1.11.2015 Plody BL znám z některých stromů i v této podobě. Zejména když jsem viděl fotku s plody na talířku, jak by byly na jazyku. Vonka, může být. Neznám ji, na netu je o ní informací velmi málo. j.c. |  | Oblíbený kvíz - hrušky, 1.11.2015 Boscova lahvice, Nejlepší hruška na světě, j.c. |  |
|  | Teď a nebo na jaře?, 1.11.2015 Dávám část společně s kompostem na podzim při rytí, druhou při přípravě záhonu na jaře před výsadbou společně s cereritem zapravuji do půdy rotavátorem. Je pravda, že s granulovaným hnojem nijak nešetřím. Z dlouhodobějšího pohledu mění zřetelně... celý příspěvek > |  | Studené vedení kvasu - jablka, 1.11.2015 Jsme ve vláknu o pálenkách, často sem zabloudím, když mám zrovna kalíšek s vůní švestek nebo meruňek na stole. Nad těma hrubkama bych osobně přivřel oko. j.c. |  | Kvašení ušlechtilými kvasinkami nebo nadivoko, 30.10.2015 Sirka. Vada kvašení, nemoc kvasinek. Nastartování kvašení proběhlo správně, vzápěti chyběla kvasinkám výživa. Stává se to u neodkalených moštů s vyšší dávkou postřiků na slupce. Pokud nekvasí mošt příliš dlouho, lze ještě dodat, ale rychle. Produkt... celý příspěvek > |  | Presny recept na vino z hrozna modreho neskoreho, 29.10.2015 Vodu nééé.
U červených odrůd cukr na 23 °NM
Zadejte si do vyhledavače - Technologie výroby červených vín. j.c. |  | Identifikace houby na zahradě, 22.10.2015 Čirůvka fialová?? j.c.
|  |
 |
|
|
|