 |
Příspěvky uživatele - 187.224
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dušičková - legenda nebo skutečnost, 21.10.2015 Pane Petře, vaše fotky považuji za zločin, tečou mi sliny. j.c. |  | O jaký plod se jedná?, 21.10.2015  Nezkusíme napřed nápovědu?
|  |
|  | Polievanie paradajok, 21.10.2015 Předem se omlouvám za svůj názor ale PETky na zálivku, PETky jako větrníky proti krtkům, PETky jako krmítka ptáků nebo lapače vos.
Hnus velebnosti... j.c. |  | Choroš, 21.10.2015 Pokud je to sírovec, je jedlý. j.c.
|  | Šípek, kvas, 20.10.2015  Nehrajme si se slovíčky. Pokud je to "dosucha!" už můj stařeček říkali kvasit. Vy dáváte nakvašovat, mě to v nádobách kvasí, nebo probíhá kvašení, i když po stránce správné terminologie můžete mít třeba i pravdu... celý příspěvek > |  | Šípek, kvas, 20.10.2015 Rafael - není to tak úplně pravda, při výrobě červeného vína dáváte kvasit rmut, šťávu i s bobulemi zbavené třapin. j.c. |  | Hnojení - velikost plodu, 19.10.2015 Bioganic nebo Černý drak, na názvu nesejde. Důležité je, že průmyslově vyráběné komposty obsahují kaly z ČOV. Alespoň Brněnská centrální kompostárna se o tom na svých stránkách zmiňuje. Jsem si jist, že na svých záhonech bysem o tento materiál... celý příspěvek > |  | Víno, najrychlejsia vyroba, 19.10.2015 Přiznávám, že jsem se v 80-tých letech mikrovzorky vína nezabýval a nedělám to ani dnes. j.c. |  | Šípek, kvas, 19.10.2015 Nevyznám se v ovocných vínech ani ve víně šipkovém, přesto ale kvasinky které by uměly zpracovat roztok uvedené cukernatosti, by měly být schopné prokvasit slámová nebo ledová vína popř medovinu. Poptejte se ve vinařských potřebách. Kvasinky vínka... celý příspěvek > |  | Meruňkový kvas, 18.10.2015 Nemyslíte že uvedená teplota spolu s neochotou kvasu rozběhnout kvašení nebyly rizikové? Meruňky v těchto podmínkách by byly jedna plíseň, obsah sudů velmi tmavý. j.c. |  |
|  | Šípek, kvas, 18.10.2015 Není to kapku přeslazený??? j.c. |  | Meruňkový kvas, 17.10.2015 Omlouvám se, že vstupuji do Vaší diskuze s ing. Šlosarem, přesto vámi popsaný kvas byl dle mého nesprávně založen a rizika vysoká. j.c. |  | Tip na lis a lisování, 16.10.2015 Proč ne. U rámových lisů je ovšem obtížnější přístup ke koši, manipulace s ním, jeho uchopení. Je potřeba mít naprosto v pořádku záda. j.c. |  | Tip na lis a lisování, 16.10.2015  Standa doplnil nejasnosti správně.
Protože zde byl zmíněn koš z nerezi nebo tahokovu, chci jen doplnit, že i takové jsou na trhu k mání a více informací se zájemci o nich dopátraji, pokud začnou hledat na google pod názvem... celý příspěvek > |  | Víno, najrychlejsia vyroba, 15.10.2015 Vyhodit zátku s hadičkou, nahradit ji obyčejnou ale nezataženou zátkou na PETky nebo ubrouskem s gumičkou a počkat si na bouřlivé kvašení, dobré je mít v lahvi prostor na pěnu, kvasné nádoby se obvykle plní ze 3/4. j.c. |  |
 |
|
|
|