Příspěvky uživatele - 99.57

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Podivný neznámý škůdce zespod lisů jako od vápna, 27.6.2014
Molice vlaštovičníková  Mám jí taky na růž. kapustě... Mospilan, Karate, Biool, Actellit...
Je to deficit Fe u maliníku?, 26.6.2014
Obrázky z odkazu s nedostatkem manganu odpovídají na 100%  ale na Wiki jsem našla že "mladší listy bývají nedostatkem postiženy dříve". U mě to jde ale odspodu, mladé listy jsou zdravé.  To by tedy spíše odpovídalo nedostatku dusíku o... celý příspěvek >
Je to deficit Fe u maliníku?, 26.6.2014 Obsahuje fotku
Sluníčko. Aha, takže nakonec bude dobře až mladá švetka která je před maliníky vyroste... Ještě jsem udělala dvě fotky. Začíná to žloutnout od spodu.  Některé pruty jsou (zatím?) zdravé. Rašelina tam není, to je jen po včerejším dešti tak... celý příspěvek >
Je to deficit Fe u maliníku?, 26.6.2014 Obsahuje fotku
Nebo něčeho jiného? Odrůda Heritage a Tulameen. Děkuji
Moje skalka, 22.6.2014
Pěkné to máte , ani jsem netušila že založit skalku je taková práce
Prosím o radu, aká je to rastlina a ako sa o ňu starať?, 22.6.2014
Nějaká podénka... ale nejedla bych jí
Darovaný hvozdík - letnička, dvouletka, trvalka?, 20.6.2014 Obsahuje fotku
Já koupila letos na Floře pěkný hvozdík, prý: "To je trvalka, 100% trvalka" No nic, budu si muset pohlídat semínka... páč barva je moc pěkná.
Určení rostliny, 15.6.2014
Podíval jste se na fotky než jste je sem vložil? Máte je tak rozmazané, že není vůbec nic vidět. Spíše by se dala určit značka vaší obuvi než brouk
Žloutnutí resp. zbělení na zahradě, 9.6.2014
No, nevím... medunku mám na slunci celý den a je krásně zelená. Co chloroza? Na wiki píší : Chyby ve výživě. Kyselost půdního prostředí. Vláhové poměry. Toxicita prostředí.  Virové onemocnění.
Stáleplodící jahody a ostatní jahody blízko sebe?, 7.6.2014
Aromas nebrat!!! Loni jsem zasadila, letos sklízím a na podzim vyhodím.  Píší : "Velice plodná odrůda s chutnými plody. Plody jsou velké, mimořádně chutné a výrazně aromatické". Jediné co je pravda je, že je plodná a plody jsou... celý příspěvek >
Co se stane s chemickými postřiky po ochranné lhůtě?, 7.6.2014
Nevíte prosím někdo jestli je postřik fungicidem Score nebezpečný pro slunéčka sedmmitečná? Potřebuji postříkat okrasné rostliny ale mám na nich spoustu beruščích larev... nerada bych je zahubila . V agromanuálu píší "expozice necílových... celý příspěvek >
Názvy květin, 5.6.2014
Poslední foto je ladoňka, nejspíš sibiřská.
Stín, 4.6.2014 Obsahuje fotku
Já sním o moruši platanolisté , zatím jen sním protože je to stromek poměrně drahý a moc ho zahradnictvích nemají.
Třezalka Moserova, 2.6.2014 Obsahuje fotku
Nevíte někdo proč zasychají listy na třezalce? Nevím jestli je to na fungicid nebo spíše špatné stanoviště nebo péčí? Má odpolední slunce asi od 14hod až do večera, hlína normální.
Poznáte květiny?, 2.6.2014
Na první fotce, ty žebrovité listy to je kýchavice (asi bílá) - Veratrum... co je na druhé fotce netuším.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika