|
Poznáte rostlinku?, 18.4.2014 Já bych to reklamovala. Majoránka která nevoní, vypadá jako plevel a stojí 45,-Kč je k ničemu.
Celkově se mě tohle zahradnictví moc nelíbí, maliník odrůda - žádná, fíkovník odrůda - žádná. U té vaší majoránky taky žádná latina nebo odrůda
To... celý příspěvek > |
|
Poznáte rostlinku?, 15.4.2014 A nejni to plevel? Listy nejsou vůbec podobné do majoránky nebo oregana
|
|
|
|
Jaro 2014, 14.4.2014 Já nechávám po odkvětu 6-8týdnů aby se stihla vytvořit květuschopná cibule. I se stonky a listy nechám doschnou, pak očistím cibule a uložím v novinách a v přepravce do přístřešku ve stínu. Zatím super, nestěžuju si.
Třeba Heart's Delight... celý příspěvek > |
|
Pěstujete někdo dřín urbiniana, leycesterii nebo sazaník?, 13.4.2014 Děkuji, potřebovala jsem vědět kam jí dát aby nic nestínila a zase naopak nebyla sama zastíněná. Udaje o výšce se různí, tak je nejlepší údaj od někoho kdo jí pěstuje |
|
Jaro 2014, 12.4.2014 Pár dnešních fotek, hlavně tulipánů
|
|
Pěstujete někdo dřín urbiniana, leycesterii nebo sazaník?, 12.4.2014 Takto vypadá květ dnes, už je bílý...
|
|
Lesknice rákosovitá, 10.4.2014 Taky bych si tipla že netkanou se jí časem podaří někde prorazit . Já jí mám volně a na jaře jí rýčem trochu usměrnuji... |
|
Založení záhonu, 8.4.2014 Já tedy rozšiřuji postupně rýčem (moje heslo - hlavně nenápadně). Drny na kompost a pod nově vysazené rostlinky kompost a případně hnůj nebo rašelinu - podle toho co je to. |
|
Pozná někdo rostlinku?, 8.4.2014 Díky,
tak to je zrada protože jsem chtěla tu klasickou jarní aby byla se sněženkami , ještě se jí u mě ani moc nelíbí když nekvete. Mám jí u sněženek - stín/polostín. |
|
Pěstujete někdo dřín urbiniana, leycesterii nebo sazaník?, 8.4.2014 A Leycesterii, kde máte? Polostín nebo plné slunce? Také jsem četla že u nás obráží každý rok od kořenů... do jaké výšky vám doroste?
|
|
|
|
Pozná někdo rostlinku?, 7.4.2014 Pozná někdo rostlinku?
Koupila jsem cibulku asi před třemi lety jako bleduli. Zatím nekvetla, na jaře vyhodí listy cca 30cm, pak listy zatáhnou a je konec .
|
|
Pěstujete někdo dřín urbiniana, leycesterii nebo sazaník?, 7.4.2014 Super , taky jsem byla překvapená když jsem si dnes těch poupat všimla, nemyslela jsem si že by hned kvetl.
Moc se mě líbil na jedné vaší fotce |
|
Pěstujete někdo dřín urbiniana, leycesterii nebo sazaník?, 7.4.2014 To nejsou poupátka ? Jsem myslela že ano... nedalo mi to a vyfotila jsem je. |
|
Jaro 2014, 7.4.2014 Děkuji, ty růžové jsou Angelique... vypadají jako růže |
|
Jaro 2014, 7.4.2014 Ještě moje dnešní tulipány...
|
|