|
Příspěvky uživatele - 135.198
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Název rostlinky, 12.3.2016 Dobrý den. Díky za název. Už vím, proč ji mám tak mizernou. Netušíc, že je to letnička, týrala jsem ji celou zimu na okně, je taková, jako na fotce a začíná kvest, ale jen několik květů. K množení jsem si zjistila, že se má přistříhnout, narostlé... celý příspěvek > |  | Název rostlinky, 9.3.2016  Dobrý den. Prosím, znáte tuto kytičku? Děkuji Marie |  |
|  | Nemoc zimolezu, 28.6.2015 Ano, máte pravdu, nikdy neopadává úplně, krom toho teď plně kvete. Máme ještě zimolezy obecné a německé, ty to zatím nemají. Postupuje to rychle. Musím koupit nějaký postřik. Právě proto žádám o radu, co pořídit. Marie |  | Nemoc zimolezu, 28.6.2015  Dobrý den. Během jednoho týdne nám začal hnědnout a usychat zimolez japonský. Potřebuji radu - co to může být a co s tím. Děkuji za pomoc. Marie |  | Moc prosím o pomoc s identifikací rostliny, 9.8.2014 Gazánie? |  | Znáte ji?, 7.4.2013  Dobrý večer. Dostala jsem tuto květinku a nevím název. Poradíte?
Mám lodyhu s odkvetlými kvítky odstranit? Děkuji Majka |  | Jméno keře, 30.10.2011 Dobrý den. Děkuji za odpovědi. Marie |  | Jméno keře, 21.10.2011  Ještě jedna fotka |  | Jméno keře, 21.10.2011  Dobrý večer. Ráda bych znala název tohoto keře. Myslím, že kvete bílými visícími květy. Bohužel si již nevzpomínám, jak vypadaly. Zahradu jsem zdědila a keřík letos nekvetl. Taky mi připadá jako by zplaněl. Ráda bych si ho zachovala, ale nevím co... celý příspěvek > |  | Název rostlinky, 24.8.2011 Dobrý den. Děkuji. Marie |  |
|  | Název rostlinky, 22.8.2011  Dobrý den. Dostala jsem lístek k rozmnožení. Pomůžete mi se jménem? Děkuji Marie |  | Poznáte tuhle rostlinu?, 2.6.2011 Ahoj. Mám tuto kytku také a nevím, jak se jmenuje, ale ten kyjovec jsem si vyhledala a určitě to není ona. Moje bydlí přes zimu na chladné světlé chodbě, na celé léto jde ven do stínu, zalévám dost, nechávám proschnout.Měří skoro metr, ale je to... celý příspěvek > |  | Co je to za rostlinku?, 9.4.2011 Děkuji. Je to ona. Hezký večer. Marie |  | Co je to za rostlinku?, 9.4.2011  Prosím, jak se jmenuje tato rostlinka? Děkuji Marie |  |
 |
|
|
|