|
Příspěvky uživatele - 11.107
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vari - jak vytvořit rychle dvojmontáž TN, 30.4.2015 Ta T20 je z jakého roku? Prostě jestli je "novodobá" nebo od Terra. |  | Vari - jak vytvořit rychle dvojmontáž TN, 29.4.2015 Výroba dvoumontáže je zde na foru již popsána všetně použitých věcí. A není to blbost dávat na T20 dvoumontáž? Nezničí se? |  |
|  | Vari vs Moundfield, 29.4.2015 Když sem nebo jinam dám hořící "mercedes" mezi jednoosácích co tím mám jako deklarovat? Asi jsou lidé, kteří si neuvědomují že nejen Vari, ale s největší pravděpodobností ani žádná jiná firma, ještě nevyrobila dokonalý stroj. Sype se... celý příspěvek > |  | Motor Jikov, 27.4.2015 Já bych se zaměřil na dvě věci. Motoru můžou už propouštět gufera na klice, nejspíše to pod sertvačníkem, ale dělají se vždy obě a nebo zapalovací modul nad svíčkou pod nádrží. Předpokládám, že jde o motor s bezkontaktním zapalováním. |  | Hecht 7100, 27.4.2015 Podařilo se u někomu nasbírat nějaké zkušenosti s tímto jednoosým strojkem? |  | Vari vs Moundfield, 26.4.2015 Já teda nevím jak jste na tom se znalostma ohledně postřiků a fascinuje mne, jak někdo dokáže hned a jasně vyčíslit "co to chce", jen prosím nezapomeňte, že všechno nad dvacet litrů objemu postřikové papaliny, musí mít "technickou" certifikát o... celý příspěvek > |  | Uchycení unašeče na klikové hřídeli motorové sekačky, 24.4.2015 Konečně někdo kdo pochopil funkci výstupků a dokázal si po domácku poradit bez ztráty funkce "střižných" míst. Píšu to proto, že někteří si taky dokáží poradit, ale jen tak, že unašeč provrtají, ale dají tam ocelové štroubky s matkama. Ono i... celý příspěvek > |  | Dvoučelisťová vs. třísegmentová autoamatická spojka 80mm (Vari), 24.4.2015 Že by montáž byla vyloučena to teda není, ale můžou se objevit mmj. problémy s přenosem výkonu. A vlastně o to dřív tedy může prokluzovat aniž by to zaznamenala obsluha. Se spínacíma otáčkama by nemusel být problém, spojku dvoutaktu lze štelovat. Můj... celý příspěvek > |  | Vari vs Moundfield, 23.4.2015 Takže suma sumárum se stalo co? Leda nic. Chybné číslo v hodnotě maximálních otáček motoru, nemělo vliv na správné čísla výstupních otáček a o ty šlo. Jinak je teda vidět, že spousta lidí nemá ani ponětí v čem v převodovce vlastně spočívá ten rozdíl... celý příspěvek > |  | Kolik oleje do benzínu u dvoutaktu, 22.4.2015 To je přesně to, o čem jsem psal. Co by dělal benzín v podávadím čerpadle nafty, proboha? Co to je za příklady? Si připadám jak v pomocné škole a já myslel, že je zde osazenstvo s minimálním technickým cítěním. |  |
|  | Kolik oleje do benzínu u dvoutaktu, 22.4.2015 Benzín je "suchý" od dob, co z něho zmizelo olovo. Biosložka jen zabírá místo palivu, na které jsou ty motory léta konstruovány. Přijde mi to jako takový boj-soutěž, jedni pracují na tom, aby byl motor co "nejdokonalejší" a druzí mu to kur - ví... celý příspěvek > |  | Vari DSK 317: nepřesné řazení, 13.4.2015 Pružinka, kulička, důlek-dirka. Nic primitivnějšího a ruce solidně vnímatelného tam funguje snad padesát let, už od dob Gutbrodu. Stane se, že prostě obsuha kuličku "stratí". Pak ale řadící páka prostě nedrží nikde v poloze. No a pak se kulička... celý příspěvek > |  | Vari DSK 317: nepřesné řazení, 13.4.2015 Je zajímavé, čím je tento výrobek déle v prodeji a čím více se mění technická znalost obsluh, tím na světlo vystupují větší záhady. Je úplně notmální, že se stane, že při přeřazování narazí zub na zub a nejde dořadit, prostě se tak zastaví... celý příspěvek > |  | Ekodotace na motor Vari XP-200, 7.4.2015 Já právě nevím, jestli jsem to dobře pochopil, ale vypadá to, divně. Jak jsem psal, před uvedenou dobou nemohlo Vari nabízet motor GXV na ničem. No a jestli má doklad na tento motor ať to řeší. Nedej bože, že je to prodejce. |  | Broušení řetězu strojně - jak je to s těmi úhly, 7.4.2015 Brusky se zde probíralo již před pár lety. Jestli si mohu dovolit odpověď, tak vyobrazenou brusku nebrat, s těma se záčinalo, pak se vylouplo brusky s pevným ramemnem no a dneska, pokud se máte rád a nehodláte na sobě šetřit je vhodná třeba GUDE 2500... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|