|
Příspěvky uživatele - 90.97
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kde seženu medvědí česnek?, 21.3.2016 Nevím, co myslíte okolí Brna, ale v Popovicích u Rajhradu je obora a tam je ho všude mraky. Eva |  | Papriky 2016, 8.3.2016 Tak jsem prozatím přisvěcování odložila, možná na příští rok, Rajčata jsem přestěhovala do ložnice, kde je chladněji a papriky nechala v přízemí, kde je tepleji, vše zatím prospívá, rajčata se zastavily a začínají sílit. Přesto všem děkuji za rady a... celý příspěvek > |  |
|  | Papriky 2016, 3.3.2016 Díky za rady, nerada bych vyhazovala peníze za nesmysly, takže půjdu do Vámi doporučené zářivky. Eva |  | Papriky 2016, 2.3.2016 A myslíte, že je dobré toto?
|  | Papriky 2016, 2.3.2016 Takže stačí opravdu takovéto žárovky, žádné speciální na podporu růstu kytek? To mě překvapuje, rostliky jsou samozřejmě na světle, ale je ho málo. A má smysl svítit i když už rostliny mají 2-4nové lístky? Eva |  | Papriky 2016, 2.3.2016 Múžete mi prosím poradit jaký typ světla na přisvěcování rostinkám, něco jsem našla na netu, ale vůbec se v tom nevyznám. Díky Eva |  | Osvětlení pro rostliny, 27.2.2016 Můžete mi poradit osvětlení které podporuje růst rostlin, hlavně při předpěstování rajčat, paprik atd. našla jsem tento, ale nemám s tím žádné zkušenosti. Děkuji Eva
|  |
 |
|
|
|