|
Příspěvky uživatele - 59.195
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Projekt na zahradu - kolik stojí?, 29.2.2016 konečně super odpověď |  | Třešen - řez, 26.7.2015 Nechal bych klasický strom s volnou korunou.Je to ranna odrůda Burlat, podnož Colt. |  |
|  | Třešen - řez, 26.7.2015  Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli by se měla tato třešen nejak ostříhat.Je tříletá.3 týdny po sklizni. |  | Jak ostříhat třešen, 17.4.2015  Dobrý den, chci požádat o radu.Mám tříletou třešen, viz foto, jestli se má někde stříhat, nebo je tak v pořádku?Děkuji za odpověd. |  | Opadání plodů meruňky, 25.5.2012 Takže jsem pár plodů rozřízl, ale černé nejsou. Vypadají úplně stejně jako v souběžně probíhané diskuzi. Bohužel si začínám myslet, že stromek je napaden moniliózou. Některé plody se zcvrkávají, ale je jich minimum, většina vypadá zdravě. Na stromku... celý příspěvek > |  | Opadání plodů meruňky, 24.5.2012 Dobrý den, během jednoho dne mi ze stromu (stáří 4 roky) opadala polovina plodů a mám obavy, že další polovina opadá v krátké době. Chci se zeptat, čím to může být. Plody vypadají zdravě. Minulý pátek byl přízemní mráz a je docela větrné počasí.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|