Příspěvky uživatele - 59.195

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Projekt na zahradu - kolik stojí?, 29.2.2016
konečně super odpověď
Třešen - řez, 26.7.2015
Nechal bych klasický strom s volnou korunou.Je to ranna odrůda Burlat, podnož Colt.
Třešen - řez, 26.7.2015 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli by se měla tato třešen nejak ostříhat.Je tříletá.3 týdny po sklizni.
Jak ostříhat třešen, 17.4.2015 Obsahuje fotku
Dobrý den, chci požádat o radu.Mám tříletou třešen, viz foto, jestli se má někde stříhat, nebo je tak v pořádku?Děkuji za odpověd.
Opadání plodů meruňky, 25.5.2012
Takže jsem pár plodů rozřízl, ale černé nejsou. Vypadají úplně stejně jako v souběžně probíhané diskuzi. Bohužel si začínám myslet, že stromek je napaden moniliózou. Některé plody se zcvrkávají, ale je jich minimum, většina vypadá zdravě. Na stromku... celý příspěvek >
Opadání plodů meruňky, 24.5.2012
Dobrý den, během jednoho dne mi ze stromu (stáří 4 roky) opadala polovina plodů a mám obavy, že další polovina opadá v krátké době. Chci se zeptat, čím to může být. Plody vypadají zdravě. Minulý pátek byl přízemní mráz a je docela větrné počasí.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika