|
Příspěvky uživatele - 4.125
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
mravenci ve skleníku, 7.4.2008 Na mravence se docela osvědčil kypřící prášek do pečiva |  | co je to vlastně krtek?, 24.2.2008 U nás doma je to taky zajímavé. Mi nemáme na dvorku ani jednu krtinu, nepamatuju si, že by tam někdy byla nějaká a soused za naším plotem má krtin jak máku. A co ho nejvíc naštve, když mi sedíme v pergole, trávník krásně rovný a soused místo... celý příspěvek > |  |
|  | Motorová pila Oleo-mac 947, 1.2.2008 O víkendu tu pilu 357 XP vyzkouším. Dneska jsem si byl pro ni v prodejně (cca 2 minuty cesty od domova). Na zaběhnutí mi poradil prodavač na jednu nádrž řezat slabší průměry a pak už můžu řezat i silný kmeny. Až ji odzkouším, pak dám vědět, sám... celý příspěvek > |  | Motorová pila Oleo-mac 947, 31.1.2008 To je přesně ono, někteří lidi lhot nepochopí, že kde je příliš moc reklamy, tak to obvykle něčím smrdí. Proč třeba nemá reklamu v médiech HQ, STIHL..., protože ji tyto firmy nepotřebují. Zrovna na tyto stránky si Mountfield dává reklamu, furt... celý příspěvek > |  | Oleomac - dobrý, 26.1.2008 Na stránkách Mountfildu jsou uvedeny volná pracovní místa, například vedoucí prodejního centra by prý měl brát až 500 000,- ročně. Další z důvodů, proč jsou předražený pily. |  | Jak se zbavit vos?, 22.1.2008 Mě si v létě vosy stavěly hnízdo na půdě, lepily ho ze spoda na hřebenáče. Večer jsem hnízdo postříkal morteinem, díry mezi taškama zadělal maltou a od té doby klid. JInak k těm hasičům: před pěti lety nám hasiči likvidovali hnízdo na půdě rodinného... celý příspěvek > |  | zahradni zebrik, 26.2.2007 Žebřík rozhodně hliníkový. Je lehký, pevný, dá se u něho nastavit potřebná výška, bezpečný a pokud ho i máte venku, tak narozdíl od dřevěného Vám nehnije. Osoně jsem zažil pád z dřevěného žebříku, asi ze dvou metrů, prolomila se příčka, naštěstí jsem... celý příspěvek > |  | Zuby na pile, 3.11.2006 Podívejte se na www.jonsered.cz , je tam návod, jak správně brousit řetěz. |  | Zuby na pile, 2.11.2006  Podle mě je to tím, že je málo mazaný řetěz. Řetěz se pak nedostatečným mazáním přehřívá, piliny se pak na něj připečou. Zvláště u dubu by měl být dostatečně promazáván, protože dub je jedno z našich nejtvrdších dřev, řetěz je zde velmi... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit vos?, 27.10.2006 Oni existují i vosy divoké? Já měl zato, že je jenom vosa obecná. |  |
|  | Jak často brousíte řetěz?, 24.10.2006 To záleží, jaké dřevo se řeže, jestli je tvrdé nebo měkké. Je rozdíl řezal čerstý smrk, nebo suchý akát, dub, buk ... Dřevorubci v lese brousí někdy řetěz i několikrát za den. Jinak tupý řetěz se pozná tak, že pila jde již těžko do řezu, špicí lišty... celý příspěvek > |  | Ochrana dřevěného plotu, 19.10.2006 Myslíte si, že Xyladecor je špatná volba, když stojí plechovka cca 250,-? I nzámí, kteří s ním pracovali, s ním mají dobré zkušenosti, a to je již pár let zpátky. Já s ním mám natřené zábradlí na balkoně pouze v jedné vrstvě a je pořád jako nové.... celý příspěvek > |  | Ochrana dřevěného plotu, 17.10.2006 Chce to perfektně vybroušené dřevo (čím více hladké, tím méně do něj vniká voda), základní nátěr je nejlepší provést napouštěcí fermeží a pak může být použit Luxol, velmi dobré zkušenosti mám s Xyladecorem, je sice drahý, ale účinný.... celý příspěvek > |  | drtič na ovoce, 15.10.2006 To foto by bylo dobré, možná by to inspirovalo více lidí, mě to taky docela zajímá, každoročně máme ze zahrádky spoustu odpadu včetně spoustě ořezaných větví z vrb a keřů, pracně se to likviduje, peníze na kvalitní drtič nemám a šmejda kupovat... celý příspěvek > |  | Elektrickou řetězovou pilu Narex nebo Bosh?, 17.9.2006 V dnešní době se dělají el. pily s minimálním výkonem 1400W, Narex mají s výkonem 1800W, jinak nejsilnější el. pila je asi Stihl s výkonem 2200W. |  |
 |
|
|
|