|
Příspěvky uživatele - 34.23
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 26.6.2017  Našel jsem ještě jeden pytel s asi 1L zeminy. Nejsem si ale jist, zda je to opravdu ten pytel z PENNY. Nevzpomenete si někdo, zda je to on? Následně bych to zkusil zaslat na ČOI. Třeba by to ČOIka poslala na rozbor. Foto přikládám. |  | Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 25.6.2017 Vladimír, píšete:... Všechno je možné, ale já jsem měl loni papriky skvělé... Dotaz: A používal jste také ten substrát AGRO?
|  |
|  | Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 25.6.2017 Tak už jsem doma... Já jsem totiž koupil "výhodně a v akci" také zahradnický substrát Agro, zakoupený v Penny marketu. Myslím že to stálo 29,90 Kč v balení po 20L. Já jich koupil asi 15 pytlů. To se tedy moc nevyplatilo!!! Tedy pokud vzniklé problémy... celý příspěvek > |  | Motorová pila s elektrickým startérem, 19.2.2016 Sečení s křovákem mohu naklánět, jak chci, active má motor, kterému náklon neva. Zhůru nohama neseču, bolí z toho hřbet. |  | Motorová pila s elektrickým startérem, 19.2.2016 Věřím marketinku, jelikož mohu točit s křovákem jak chcu. |  |
 |
|
|
|