|
Pěstování broskvoní v ČR končí, co vy na to?, 21.1.2015 U nás i pozdní broskve bez problému dozrávají a právě pozdní odrůdy dávají to nejlepší i nejhezčí ovoce. Při výsadbě jsem dal přednost broskvím nejen kvůli ovoci které máme velmi rádi, ale i pro nízký dvar stromků a pokud si ohlídám řez... celý příspěvek > |
|
Kde kupujete sazenice?, 21.1.2015 BILOVIN s.r.o. - Osickovi jsou fajn ale Vámi požadovaný CC je myslím vyprodaný. j.c.
|
|
|
|
Pěstování broskvoní v ČR končí, co vy na to?, 20.1.2015 pro mne důvod najít letos místo alespoň na další 2 stromky. j.c. |
|
Pod jakým názvem se to prodává?, 19.1.2015 Není nad to, natahovat víno do štupru i do hadičky pěkně ústy, postaru.
|
|
Jak se stříhají ovocné stromy?, 17.1.2015 Přiznám, že mě to rozbalování souborů taky přestalo bavit. j.c. |
|
Jaká odrůda je vhodná na sušení?, 8.1.2015 U nás na sušení vítězí jablka samozřejmě zralá, ale s vyšší kyselinkou. Ve směsi z různých druhů sušeného ovoce jsou příjemné a výraznější. j.c. |
|
Samourai, 1.1.2015 Je vidět, že ovocnářství je Váš veliký koníček, ze kterého čerpáme info o novinkách i my.
|
|
Váš recept na vyprošťovák, 1.1.2015 Jednoznačně silná kvalitní polívka. Na spravení chuti i pivo nebo lák z okurek. j.c. |
|
Vŕba košikarska, 27.12.2014 Stačí v předjaří zapíchat do země pruty, j.c. |
|
Výsadba jabloní, 18.12.2014 Je s tím někte problem??? V Brně kam pro stromky chodím ne. Ani v Želešicích. Dokud není zamrzlo. Přes to že jim jde v tuto dobu vánoční zboží, stromek prodají. j.c. |
|
|
|
Výsadba jabloní, 18.12.2014 V sobotu jsem ještě kousek ryl. Půdy byla nezmrzlá, vlhká, vršek trochu lepil. Na vašem místě bych já sadil hned, do zámrzu 2x zalil, zjara znovu, stromek musí jít. Domnívám se že stromky v zahzadnictvích s kořeny obsypanými mulčovací kůrou trpí v... celý příspěvek > |
|
Jaký vybrat refraktometr?, 17.12.2014 Pěkné j.c. |
|
Vodáreň max. tlak, 16.12.2014 Omlouvám se a snad i jménem těch kteří zasvinili vámi založené vlákno tím balastem, ačkoli jste nakonec stejně skončil na tom co jsem vám napsal již v druhé větě, že čerpadlo nestačí vodou uzásobit trysky
Svým způsobem je mi vás... celý příspěvek > |
|
Vodáreň max. tlak, 16.12.2014 Nejsem si jist zda jsou vaše úvahy správné. Zásobení trysek vodou nemusí být vždy o tlaku v systému. Krátkodobě větší přetlak v systému může "podržet" kapacita expanzní nádrže, po snížení přetlaku už dále nestačí uzásobit vodou v požadovaném tlaku... celý příspěvek > |
|
Kde sehnat pěkný dřevěný kompostér?, 15.12.2014 Beny chápu, jste zřejmě malitelem betonárky. Tazatele mohu uklidnit že kulatina použitá na stavbu kompostéru vydrží více jak 8 let, kulatina ošetřená fungicidním nátěrem více jak 10 let. Frézovaná kulatina 160mm ošetřená fungicidem zcela... celý příspěvek > |
|