|
Příspěvky uživatele - 21.214
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Aku zahradna technika, 27.7.2020 Já jsem vsadil na žluté stroje švédské firmy.Mám sekačku, strunovku a rotavátor.Dávejte si pozor i na napětí.Nejdůležitější jsou totiž W, které se počítají A krát volty.Čili třeba 5A je fajn, ale důležité je čím se násobí.18V nebo 48v a to je ten... celý příspěvek > |  | Kanadské borůvky, kde sehnat, 11.5.2020 Borůvková farma Provodov, Štítná nad Vláří... |  |
|  | Zavlažování broskvoně, 30.3.2020 Já to nechávám v první ze tří mých nádrží už 20 let. |  | Invaze molic, 27.7.2019 Zkuste postřik rozpuštěnou tabletkou B-komplexu.(babská rada z rádia Brno).Mě to funguje. |  | Zahradničení - relaxační koníček, 18.6.2019 Na molice funguje postřik rozpuštěnou tabletou B komplex.Babská rada z rádia Brno, vyzkoušeno. |  | Skřipce na vázání rajčat, 15.5.2019 Já používám elektrikářské stahovací pásky z Lídlu, které se dají rozepnout. |  | Škůdce kořenů okurek, 29.4.2019 Provedl jste na jaře desinfekci půdy va skleníku dusíkatým vápnem? |  | PJXP 200 nebo PJGCV 1600, 24.12.2018 XP mám 4 roky.Na podzim schovám do kůlny, na jaře vytáhnu a nastartuju.Žádný problém s biosložkami v benzínu jaho u Hondy. |  | Co to je?, 16.8.2018 Velice děkuji za identifikaci.Na Wikipedii jsem zjistil, že je to vlastně velmi oblíbená zelenina, takže ho asi sníme. |  | Co to je?, 16.8.2018 Jak je vidět na obrázku, vytrhnutý je. |  |
|  | Co to je?, 16.8.2018  Prosím o identifikaci plevele, případně radu, co s ním.Děkuji. |  | Hrách - neroste, okousané listy a kořínky, 1.6.2018 Listopas, použít karate. |  | Síran draselný a brambory, 3.5.2018 Nevím jak vy, ale já jsem si Standovy příspěvky přečetl se zájmem a rád. |  | Co robit aby som mal konecne normalnu cibulu, 31.3.2018 Do písčité půdy je doporučována Všetana. |  | Líska Lombardská červená, 22.1.2018 Pane Stando, děkuji za velmi inspirativní příspěvek.Jak jsem psal výše, jeden výhon jsem vloni ponechal, s tím, že jej dám dceři.Nějaký další výhon si tedy ponechám i já, abych mohl postupovat podle Vaší rady.Zřejmě jej ale přesadím jinam, protože... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|