Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Střih růží, 23.10.2015
To bych teda rád viděl, jak někdo ohýbá stromkovou růži korunkou do země, jak tu radí Standa. Dělá to ještě někdo kromě Standy? Jinak růží máme taky na zahradě pár všelikých ať už pnoucí, sadové, ...a všeliké jiné a musím říct, že s nimi na... celý příspěvek >
Vykopanie vtáčnice, 21.10.2015
No Stando, chtělo by to sem tam zvednout zadek od kompu a vyrazit ven. Tam, kde se pase, tam bych žádné náleťáky nehledal, A víte proč? Protože tam nebudou. A proč? Protože je krávy či ovce spasou.
Řez slivoně, 21.10.2015
strom jež má v rovnováza kořenovou a korunní část...Fidla, to je ale blábol, proč si myslíte, že ten stromek na fotce nemá v rovnováze ty části. Já bych si tipnul, že to tak tomu stromku do rovnováhy narostlo, i když nikdy neslyšel o Fidlových... celý příspěvek >
Vykopanie vtáčnice, 21.10.2015
Když to není vaše louka a váš strom, tak je jasné, že ho ukradnete, když ho vykopete.
Hlohyně šarlatová - rychlost růstu?, 9.10.2015
Já bych do plotu ze dvou různých druhů (Hlohyně / Dřišťál) nešel, neboť se mi to z estetického hlediska vůbec nelíbí....ja taky ne, na mne je těch druhů málo, neb jak pravil klasik: Kolik druhů máš v plotu, tolikrát jsi člověkem.
Ořešák a dlažba, 9.10.2015
Tak ono jde i o to kolik je vám let. Možná se těch problémů nedožijete.
Co vysadit?, 27.9.2015
Co si tak vzpomínám, tak jsme kdysi chodili do školky i v létě.
Tlustice dotaz, 14.9.2015
vyhnat stonek do co největší tloušťky...to je jednoduché, nechte ji narůst co největší. Čím větší kytka, tím tlustší kmínek.
Sklizeň 2015, 12.9.2015 Obsahuje fotku
I když jsem nesil, tak jsem sklízel.
Jaké okrasné rostliny by neměli na zahrádce chybět? Které jsou vaše nejoblíbenější, nejkrásnější?, 8.9.2015
Jo, jo, teď na podzim je moc hezký pohled na révu obsypanou modrýma hroznama, jak ta modrá září v zeleni těch listů.  Kam se na to hrabe nějaký hrachor!
Border kolie do bytu?, 8.9.2015
Pes by šťastný byl. Otázka je jestli budou šťasní i vaši rodiče a sousedi. Tam bych si nebyl jist kladnou odpovědědí.
Jaké okrasné rostliny by neměli na zahrádce chybět? Které jsou vaše nejoblíbenější, nejkrásnější?, 8.9.2015
Moc hezká je velká třešeń obsypaná zralými třešněmi, to když vidím tak se nemůžu na tu krásu vynadívat. Ale podobně hezké jsou i švestky, broskve, jabloně, hrušky, hrozny, angrešty...
Pýchavka na zahradě, 2.9.2015
To je ovšem jen váš názor a to neznamená, že je to správně. PS: To jste objevila sama, že houby mají semínka?
Pýchavka na zahradě, 2.9.2015
Na výtrusy nehleďte, všechno snězte Podhoubí už tam je, a že by z těch výtrusů vyrostlo někde nějaké nové, je mizivá šance.
Dřevěná udírna - stavba svépomocí, 1.9.2015
Že je to pěkná blbost, hlavně se bude blbě kontrolovat průběh uzení.  Zvednete dekl, strčíte hlavu do kouře a budete se zavřenými očima čučet do udírny? Ale jestli vám to takto vyhovuje tak proč ne?
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika