Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak spálit mokré větve v tomto počasí, 20.12.2015
At pouzijete jakoukoli metodu, sousedi z toho budou jiste nadseni. Doutam, ze se pak pochlubite, kolik jste za to dostal dekovnych facek.
Růst, 19.12.2015
Kontrolní otázka: Jak byly ostříhány při výsadbě? Pokud byly řádně přistřiženy, tak je zkuste obrýt, odplevelit ještě teď a řádně na jaře pohnojit.
Založení švestkového sadu - vhodné odrůdy pro destilaci?, 16.12.2015
Já bych to řekl stejně, akorát může být problém sehnat teď nějaké stromky.
Trnkovica (trnka obecna), 11.12.2015
Boha jeho, sám sice chlast nevyrábím, ale beček z kvasem jsem viděl nepočítaně a ani na jedné nebyla kvasná zátka.
Nízký ořešák, 9.12.2015
Odpovím za Standu, jemu roste 7 let, aspoň tu před časem tvrdil, že mu ořech do průměru 14 m roste 7 let. Otázka je, jestli Standa ví co je to metr? Nebo jestli dokáže počítat bez chyby do 7? A to už ani nemluvím o tom, že by uměl správně napočítat... celý příspěvek >
Lehani si merunky, 9.12.2015
Bych to nikam netlačil, ještě přitom můžete přervat nějaké kořeny. Buď bych to nechal tak anebo bych to nějakým kůlem podšprajcoval, aby se to víc nevychylovalo.
Samosvorná ochrana proti okusu, 2.12.2015
Mirelon jsem kdysi použil na ochranu stromků. Proti okusu dobré, srnky to nežraly. Zato si pod tím udělali mraneniště brablenci a přitom celý prostor mezi kmínkem a mirelonem vyplnili hlínou. Jestli to bylo něčemu na závadu nevím, ale když jsem to... celý příspěvek >
Řez švestky, 2.12.2015
Kamarádka - nezkušená zahrádkářka - má každým rokem tolik úrody, že neví co s ní a je to jenom proto, že jí stromy ošetřuje opravdu zkušený zahradník....no, Jano, mohla byste vypozorovat, že je po krajině plno stromů, o které se nikdo nestará a na... celý příspěvek >
Které rostliny v květu výrazně silně voní?, 29.11.2015
Střemcha.
Vrba jíva - množení, 28.11.2015
Nezbývá než zopakovat otázku: Kolik máte vrb jív zakořeněných z řízku? Poznáte vubec jívu?
Kolik máte vrb jív zakořeněných z řízku?
Nelze.
Larva, 24.11.2015
Samozřejmě, že je to larva, jsem to ale..., každý ať si doplní.
Larva, 24.11.2015
Já odpovím protiotázkou: Jak se nazývá tvor, který si myslí, že to je larva?
Výsadba buxusu, 20.11.2015
Nepřemýšlejte a saďte, zima ve skleníku nic nevylepší.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika