|
Příspěvky uživatele - 247.50
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Jak spálit mokré větve v tomto počasí, 20.12.2015 At pouzijete jakoukoli metodu, sousedi z toho budou jiste nadseni. Doutam, ze se pak pochlubite, kolik jste za to dostal dekovnych facek. | | Růst, 19.12.2015 Kontrolní otázka: Jak byly ostříhány při výsadbě?
Pokud byly řádně přistřiženy, tak je zkuste obrýt, odplevelit ještě teď a řádně na jaře pohnojit. | |
| | Založení švestkového sadu - vhodné odrůdy pro destilaci?, 16.12.2015 Já bych to řekl stejně, akorát může být problém sehnat teď nějaké stromky. | | Trnkovica (trnka obecna), 11.12.2015 Boha jeho, sám sice chlast nevyrábím, ale beček z kvasem jsem viděl nepočítaně a ani na jedné nebyla kvasná zátka. | | Nízký ořešák, 9.12.2015 Odpovím za Standu, jemu roste 7 let, aspoň tu před časem tvrdil, že mu ořech do průměru 14 m roste 7 let. Otázka je, jestli Standa ví co je to metr? Nebo jestli dokáže počítat bez chyby do 7? A to už ani nemluvím o tom, že by uměl správně napočítat... celý příspěvek > | | Lehani si merunky, 9.12.2015 Bych to nikam netlačil, ještě přitom můžete přervat nějaké kořeny. Buď bych to nechal tak anebo bych to nějakým kůlem podšprajcoval, aby se to víc nevychylovalo. | | Samosvorná ochrana proti okusu, 2.12.2015 Mirelon jsem kdysi použil na ochranu stromků. Proti okusu dobré, srnky to nežraly. Zato si pod tím udělali mraneniště brablenci a přitom celý prostor mezi kmínkem a mirelonem vyplnili hlínou. Jestli to bylo něčemu na závadu nevím, ale když jsem to... celý příspěvek > | | Řez švestky, 2.12.2015 Kamarádka - nezkušená zahrádkářka - má každým rokem tolik úrody, že neví co s ní a je to jenom proto, že jí stromy ošetřuje opravdu zkušený zahradník....no, Jano, mohla byste vypozorovat, že je po krajině plno stromů, o které se nikdo nestará a na... celý příspěvek > | | Které rostliny v květu výrazně silně voní?, 29.11.2015 Střemcha. | | Vrba jíva - množení, 28.11.2015 Nezbývá než zopakovat otázku: Kolik máte vrb jív zakořeněných z řízku?
Poznáte vubec jívu? | |
| | Vrba jíva - množení, 28.11.2015 Kolik máte vrb jív zakořeněných z řízku? | | Vrba jíva - množení, 28.11.2015 Nelze. | | Larva, 24.11.2015 Samozřejmě, že je to larva, jsem to ale..., každý ať si doplní. | | Larva, 24.11.2015 Já odpovím protiotázkou: Jak se nazývá tvor, který si myslí, že to je larva? | | Výsadba buxusu, 20.11.2015 Nepřemýšlejte a saďte, zima ve skleníku nic nevylepší.
| |
|
|
|
|