Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vinic ako zivy plot, 21.2.2016
Moc to resite. Uvedomte si, ze vam tu radi nejspis sami vinari a ti maji klapky na ocich a nedokazi si predstavit, ze by to nekdo pestoval jinak a za jinym ucelem nez jsou jejich prastara schemata. Toz pak nemuzete cekat, za vam nejak rozumne poradi.... celý příspěvek >
Nůžky Felco 2, 8 (6) nebo Bahco PX-M2(3)?, 20.2.2016
lip vrtá s Makitou, krájet s japonským nožem je radost, očekávám stejný pocit i u nůžek, které koupím...teda vy ste nějaký fajnšmekr! Mám nůžky asi patery v cenách od 100 do přes 1000 Kč a při stříhání nepoznám jestli mám v ruce nůžky za stovku nebo... celý příspěvek >
Nůžky Felco 2, 8 (6) nebo Bahco PX-M2(3)?, 20.2.2016
Stando, zas hovadina Standovina? 24 stromů stříhat 200 hodin? Jeden strom stříháš 10 hodin?
Poraďte prosím laikovi se zanedbanou meruňkou, 17.2.2016
A k čemu ten rošt bude dobrý? Abyste si ukrátil dlouhou chvíli?
Řízkování po zimním střihu, 16.2.2016
Venku se v únoru nechytne nic...Samozřejmě, že to v únoru neporoste, ale kdybyste nebyl úplně mimo, tak by vám muselo být jasné, že když to teď v únoru strčíte venku do hlíny, tak to začne rašit, někdy koncem dubna nebo začátkem května.
Přesazování vrby v době květu, 16.2.2016
Nejspíš jo, stejně by bylo dobré při tom přesazování většinu větviček i s kočičkama ustřihnout.
Řízkování po zimním střihu, 16.2.2016
U vajgelie a rybízu zastrkávám na jaře ustřihnuté větvičky jen tak do hlíny a ujímají se skoro 100%. 
Zelenina která se nemusí zalévat?, 16.2.2016
Samozřejmě, že nemusíte zalévat nic, ale musíte počítat s tím, že když se nezadaří, tak místo cibule velké jak grep můžete mít maličké lahůdkové cibulky, mrkvičky jak myší ocásky atd... Nedejte na rady těch bláznů, co celý den nedělají nic jiného... celý příspěvek >
Poznej ptáka 2, 11.2.2016
Já si to podle té fotky sic netroufnu poznávat, ale proti zvonkovi by bylo to, že ač je jich u nás plno, tak nikdy tady. nevím proč, nehopkají po zemi, ale jenom v korunách stromů a ve větvích keřů.
Problémy s citronovníkom, 9.2.2016
 citronník je strom opadavý...no Stando, to je zas hovadina, kdo byl náhodou v tuto dobu třeba na Krétě, Sicílii nebo Tunisku, tak si mohl všimnout, že jsou ty stromky zelené i včil. Třeba pomeranče se tam prý sklízí dvakrát ročně, ale prý... celý příspěvek >
Problémy s citronovníkom, 9.2.2016
Pokud ho máte přes zimu ve vytápěné místnosti, uhyne následkem neodpovídajících světelných podmínek...to jsou samozřejmě jen domněnky totálního Neználka. Mám v obýváku na okně jedenuž mnoho let a neuhynul, jiný bývá přes léto venku a v zimě u okna v... celý příspěvek >
Stínící clony na plot, 8.2.2016
No nevíme jak to je je, kdo provokuje... Nechápu proč si ten Ťuňta co tu žádá o radu nepostaví vedle plotu na svém pozemku dva svoje sloupky a nenatáhne si tam tu svoji clonu a bylo by. Jinak kdo nešmíruje sousedy? To děláme všichni. Když k... celý příspěvek >
Jak ořezat třešeň bez terminálu?, 7.2.2016
Loni jsem koupila dům a na jeho zahradě je tato třešeň...uřežte ho hned u země, strom je zanedbaný a potřebuje zachránit.  Nenechte ho ať se trápí a ukončete jeho trápení.  PS: víte jak se obvykle pozná, že dům změnil majitele? No přece... celý příspěvek >
Stavba udírny v uzavřeném prostoru, 3.2.2016
Bedýnka z palubek nemusí propouštět nikde kouř, záleží na tom jak to pečlivě uděláte. Já jsem si svou bedýnku stloukl sám a kouř z tama uniká mezi palubkama, ale nemám tam komínek, tak je to OK. Strýc má taky udirnu z palubek, má to udělané mnohem... celý příspěvek >
Stavba udírny v uzavřeném prostoru, 3.2.2016
Jinač v Rakousku i Chorvatsku...no tak, ono se tak udí i u nás, po dědinách bude jistě ještě stát plno takových udíren, akorát salonní udiči se zahrada.cz o tom nemají ani tušení. 
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika