|
Příspěvky uživatele - 247.50
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Čím nahnojit /start nově vysazených okrasných dřevin a trvalek, 20.4.2016 Sadili jsme do zahradnického substrátu a do rašeliny...myslíte, že je to ta správná kombinace, že nebude moc vysychat? | | Vyrovnání trávníku, 20.4.2016 Před časem jsme řešili podobný problém, na podobné ploše, kde to bylo dost hrbolaté po stavbě. Sondovali jsme možnosti a bylo to asi takto:
1. zahradnická firma, cena komplet v rozmezí cca 100-200 tisíc
2. Místní zemědělec s... celý příspěvek > | |
| | Zalozeni travniku, 14.4.2016 Nám se osvědčil pýr, dobře odnožuje, tedy se sám rozlézá na nezarostlá místa. Akorát nevím jestli se dají někde koupit semínka. Lidi ho sice pomlouvají, ale nakonec ho stejně málokdo rezezná od uznávaných druhů trav, takže když to nikomu neřeknete,... celý příspěvek > | | Aká je to burina a ako sa dá zničiť?, 7.4.2016 Ono, když si ji přesadíte, tak nenaroste hned do dvou metrů. první rok naroste tak po kolena, druhý do pasu a teprve třeba třetí rok vás přeroste.
Ale proč ji hubit? Mi se ta kytka líbí.
Ona zase není většinou až tak invazivní, že by se za... celý příspěvek > | | Citroník, 31.3.2016 No ale když to máte přes zimu v té chladné verandě, kdy vám dozrávají citrony? Nám obvykle doma dozrávají až během zimy, někdy koncem, třeba nyní máme citrony které už brzy dozrají a to na stromku byly už na podzim, když jsem ho dával domů.... celý příspěvek > | | Zasadili opravdu jinan?, 31.3.2016 Videl jsem v televizi jak to sadili a taky jsem mel dojem, ze to jinan neni. Mam mlady na zahrade a ten vypada tak nejak uplne jinak. Ale z par vterin ajeste v televizi a jeste bez listi je to takove nejiste. | | Dlouhokvetoucí keř, 26.3.2016 Jeden keř, i kdyby kvetl od jara do podzimu není nikdy včelařský významný.
Je to tak trochu kacířská myšlenka, ale pokud chcete udělat celosezónně něco pro včeličky, tak podporujte na zahradě mšice a nechte včeličky ať sbírají to co mšice vykadí.... celý příspěvek > | | Věřte - nevěřte, 26.3.2016 Věříme.To totiž my liní a nepořádní víme odjakživa. Jablka opadaná na zem často nesbírám, nechávám je na pospas ptákům. Ptáci toho moc nepoklovou a jablka často vypadají ještě koncem zimy jako by právě spadla ze stromu, občas to spadnuté jablko zjara... celý příspěvek > | | Jak louku předělat na zahradu?, 24.3.2016 Jen jestli ta slavná bažina není prostě to, že tam zeškrábli vrchní vrstvu ornice s trávou, zbyl jim tam jen holý jíl a ten je včil, když skoro furt prší, pěkně rozbahněný. Kdyby měsíc nepršelo a svítilo slunko, tož by si zas stěžovala, že tam... celý příspěvek > | | Stále zelená dřevina v květináči, 24.3.2016 No Josefe nečekal bych, že zrovna vy budete hnidopich, co se vyžívá v provopisných chzbách druhých. Copak nevíte, jaká jeprvní zásadainternetových diskuzí? No přece : Co napíšu, nikdy po sobě nečtu, rovnou mačkát odeslat. No a ty chzby? je jich tam... celý příspěvek > | |
| | Stále zelená dřevina v květináči, 24.3.2016 Nebudu muset jednou začast rostlinu vyjmout a zakrátit jí kořeny....já jsem to nikdy nedělal. Ale zase celkem b... á otázka. Co chcete poradit, když zřejmě ani vy nevite co to bude za stromek? Bych řekl, že to moc prožíváte, když si něco... celý příspěvek > | | Stále zelená dřevina v květináči, 21.3.2016 Si tam vysaďte to co se vám líbí. Já to taky tak dělám, mám v květnáčích tak deset druhů jehličnanů a i pár listnáčů. Všecko tam roste. No a že by to v květináči moc vyrostlo, toho se bát nemusíte. I když tam vysadíte borovici, tak v květináči... celý příspěvek > | | Je mulčovací textilie vhodná pro půdokryvné rostliny?, 20.3.2016 No, to je otázka, jestli je paní Lídě děkovat za co. Ona se totiž nezmíníla, že když tam tu folii nedáte, tak minimálně první dva tři roky budete muset mezi těmi půdopokryvnými rostlinami usilovně plít každých druhý víkend, jinak vám to zaroste... celý příspěvek > | | Vyžrané květní pupeny, 20.3.2016 Kvůli suchu...zajímavá úvaha. Taky by bylo zajímavé vědět, kterou částí těla, jste se tak zamýšlel, když v letošní zimu pršelo (aspoň u nás) skoro furt. | | Maso jíž ze začátku černé, 18.3.2016 Jestliže je studené, tak okamžitě dehtuje...jenom jestli to nejsou jen kecy a plky špatně informovaného radílka.
Kdyby to byla pravda, tak bych si musel říct: "A sakra, tak to dělám blbě." Vždycky dávám maso do udírny rovnou z ledničky. ÁÁÁle... celý příspěvek > | |
|
|
|
|