|
Barva folie, 28.3.2016 Pravda, zelena prepusta zelenu, ibaze by to bola specialna reflexna folia.
Zelena sa hodi do zelenej zahrady |
 |
Barva folie, 28.3.2016 Ak foliovniku, tak zelena je OK. Prepusta cervene a modre svetlo, ktore su dolezite pre fotosyntezu. |
 |
|
 |
Barva folie, 28.3.2016 Cervena. |
 |
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 28.3.2016 ziadne mrazy
a ziadne velke dazde... aspon kym nam to neodkvitne. |
 |
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 27.3.2016 Skusim zopakovat otazku. U nas je pomerne pekne, zrazok malo, ak bol aj dazd, tak len taka prehanka a potom sa rychle vycasilo. Je treba NAPRIEK DOBREMU POCASIU postriekat proti monilii? |
 |
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 27.3.2016 Ja som tento rok este nestriekal. Je uz neskoro? Je pomerne pekne, ak bol aj dazd, tak len taka prehanka a potom sa rychle vycasilo. Je treba postriekat? |
 |
Sladkovišeň, 26.3.2016 Cim dokaze tvorit sladsie plody, tym je vyssia pravdepodobnost, ze bude napadnuta tymto skodcom. Aspon my sme to na visniach takto pozorovali.. |
 |
Jahody, 26.3.2016 Mate niekto skusenosti s jahodami "Ostara"? |
 |
Kubáček 2016, 26.3.2016 su softwares na upravu fotografii a tie by tu info z ceduliek asi "vydolovali". |
 |
Spuštění filtrace, 25.3.2016 Jedna slovenska stranka o algo universal pise: Biologicky cisti vodu. Nie je skodlivy pre rastliny... Obsahuje mikroorganizmy.
Ina anglicka uvadza v MSDS: Dangerous for the environment...3-(4-chlorophenyl)-1-methoxy-1-methylurea,... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Hnojenie, 24.3.2016 Chcel by som dat cesnaku trosku cereritu. Myslite, ze uz je spravny cas, alebo radsej pockat? |
 |
Spuštění filtrace, 23.3.2016 Siran hlinity pre bazeny aj pre jazierko je vzdy len siran hlinity. Nakoniec v bazene sa kupu male deti, tiez tam nemozete naliat hoc co a kolko vela chcete.
Pri pH neutral v tvrdej vode hlinita sol okamzite tvori koloidy hydroxidu hliniteho, a... celý příspěvek > |
 |
Spuštění filtrace, 22.3.2016 Este jedna vec, resp. varovanie. Pri predavkovani sa voda paradoxne zakali: Koloidom hlinitej soli. Ale asi v jazierku toto nehrozi, skor len v bazene, pretoze v jazierku sa vsetko vyviaze s pritomnymi necistotami vo vode, alebo sa naviaze na bunky... celý příspěvek > |
 |
Spuštění filtrace, 22.3.2016 Ja pouzivam vlockovac Marimex blue one.
Je to siran hlinity a odporucaju 3 g na 1 m3. Urcite neskrachujete.Pixla je na davku pre 300 m3 vody!!. cena 11 eur za take mnozstvo este nikoho nepolozila, mozno predajcu specialnej jazierkovej... celý příspěvek > |
 |
Spuštění filtrace, 22.3.2016 je dobre zacat s vysavanim? |
 |