|
Dr. Hartmann, 22.11.2015  Podpniky gen.rezistentne voči šarke Docera 9,Dospina 247. |
 |
Dr. Hartmann, 22.11.2015  Konečne sa mi podarilo odfotit niektore novošlachtence z Hohenheimu.
|
 |
|
 |
Reklama na zemiaky, 8.11.2015  Čo dokažu šikovni rezbari vyrezat z cukety. |
 |
Jabloňe s červenou dužninou Baya Marisa, Redlove, 8.11.2015  Baya Marisa je sice pekne jablko ale chuto kysele, zahradkari čo kupili tuto odrodu boli zklamani Red love Calypso neviem ake je chutovo. |
 |
Haroma, 6.11.2015 Zdravim pan Lukaš ved vy sa o tie stromky starate lepšie ako ja, na jar dam trošku umelačku mladim stromkom listovu viživu som použil druhy krat za 10 rokov pomohlo to, jarny postrek kuprikol potom sulka, pilarka,obalovač +monilia, vertimex na... celý příspěvek > |
 |
Tomel pro republiku, 25.10.2015 Nadherne plody. |
 |
Obrie hrušky, 8.10.2015  Pestovatel z Turecka predctavil svoje obrie hrušky važiace 1kg predava ich za 0,45 E okrem toho pestuje dalšie odrody. |
 |
Krupobitie, 8.10.2015  V Polsku pri Waršave boli včera prve mraziky zahradkarov moc nepotešili.
|
 |
Haroma, 19.9.2015  Dnes som koštoval Haromu dužina krasna medovožlta sladka štavnata žiadne kyelinky chut typicka slivkova sladkost 26 Brix, uvidim aka bude po dalšie roky. |
 |
QTee, 13.9.2015  V Belgicku prave dozrela hruška Qtee, na ich stranke som sa dočital že je visadena aj na slovensku, len treba zistit kde?Bola višlachtena z Broket Juli x Williams je odolna voči spale jadrovin.
|
 |
|
 |
Dá sa to aj takto?, 9.9.2015  Zrovna teraz som čital članok v novinach novyčas, zahradkar pan Jozef Toman 62 r.dedina Horna Poruba okr.Ilava ma zaštepenych 5 odrod hrušiek na jabloni nad tymto stromom žasnu aj angličania.Štepil to klasickym spôsobom 3 odrody ma pomenovane 2... celý příspěvek > |
 |
Bystrická slivka, 8.9.2015  Konečne som sa dočkal nadhernej urody slivky Bystrickej 4 rok po vysadeni chutove vlasnosti super, budem sa ju snažit udržat zdravu čo najdlhšie dokial ju šarka nezniči, striekat a zase striekat.
|
 |
Victoria, 8.9.2015  Krasne slnečne dni pomohli slivkam zvyšit chutove vlasnosti.
|
 |
Rez hrušňová - vím jak na ní, 17.9.2014  V okoli Trenčina je velmi roširena maju skoro každa hruška. |
 |
Rez hrušňová - vím jak na ní, 17.9.2014 Rez hrušnova |
 |