|
Aomori, 1.5.2016  Aomori najpestovanejšia odroda v Japonsku je sladka štavnata aromaticka, existuje 6 odrôd tohto jablka. |
 |
Žluté jablko, 24.4.2016  Klon B Golden Parsi da rosa ale je viac klonov goldenu. |
 |
|
 |
Zatrávnenie sadu, 23.4.2016 Pan Hlavatý nadhera ja som tiež cely sad zatravnil. |
 |
Chovani vlastnich opylovacu - samotarske vcely (mason bees), 22.4.2016  Bol som prekvapený kolko včeličiek tuto jar opelovalo marhulky a slivky, vďaka jejich usilovnosti sa ukazuje naduroda na tomto ovoci.Z mladosti si pametam ako vyseli cele roje včeličiek na stromoch čo uleteli včelarom, našiel som foto na int.tak ich... celý příspěvek > |
 |
Egg and Chips, 22.4.2016  Pan Tomson svoje vypestky už aj predava 10 Libra za kontajnerova ručne zaštepena rastlinka, je tam rajčina x zemiak Tom Tato. |
 |
Lafayette, 10.4.2016  Lafayette je to skora odroda odolna voči chrastavitosti ma vsebe gen VF štavnata, aromaticka jemna chut viac som sa nedočital. |
 |
Inored, 10.4.2016  Inored dalšia novinka je odolna voči chrastavitosti ma vsebe gen VF je velmi sladka chutna pri normalnom skladovani vydrži 8 mesiacov. |
 |
Egg and Chips, 10.4.2016  Egg and Chips su dva druhy zeleniny v jednom.Na vrchu rastliny rastie a rodi Baklažan a dolu zemiaky.Tajomstvo je vtom že baklažan a zemiaky patria do rovnakej čelade.Anglickym vedcom sa podaril husarsky kusok. |
 |
Bravo-Black Apple, 9.4.2016  Vyšlachtili stychto starych kvalitnych odrôd už lepšie odrody peknu farbu ma Dark Rubin, Rubinstar, Ruby Jon. |
 |
Bravo-Black Apple, 9.4.2016  Maju tam ešte dve odrody su tiež vyborne a odolne voči niektorym chorobam ako napr.chrastavitost.Kalei, Inored. |
 |
|
 |
Bravo-Black Apple, 8.4.2016  Bravo prezyvany aj ako čierne jablko s vinovou farbou novošlachtenec z au.pochadza z križenia Red cripps x Royal gala je sladke svieže chrumkave chutovo čo pišu sa mu zatial nemôže rovnat ani jedno jablko z au. |
 |
Comice, 20.3.2016  Comice je zimna hruška pochadzajuca z Francuzka r.1849 dužina je maslova štavnata, sladka, aromaticka chut a kvalita je jedna z najlepšich.Vyžaduje opelovača Konferenciu, Wiliamsovu, Boskovu.Voči spale ružovych je odolna pokladaju ju za kralovnu... celý příspěvek > |
 |
Bergeval, 19.3.2016  Bergeval sa začal predavat postupne uvidime ako sa bude darit tejto odrode, tu je foto zo zahraničia. |
 |
Talianska slivka, 5.3.2016  Mam od tohoto zahradkara zasatentu tuto japonsku slivku bol som teraz pozriet v zahrade pozrite ako krasne raši ma vela kvetov kednebudu mrazi bude to nadherna uroda. |
 |
Talianska slivka, 5.3.2016  Talianska slivka taky nazov dal kamoš zahradkar slivke.Vruble mu priviezli kamionisty z Talianska ale je to Japonska slivka bez nazvu.Ked dozrieva je sladkokysla velmi štavnata ale to nieje tak zaujimave čo som sa dnes od neho dozvedel.Ma ju zasadenu... celý příspěvek > |
 |