|
Příspěvky uživatele - 40.124
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Papriky 2016, 15.1.2016 Taky se mi dlouho nedařilo vypěstovat slušné papriky. Při vysazení sazenic na běžný záhon jen živořily. Až jsem vytvořila vyvýšený záhon, na který házím posečenou trávu a nahoru nasypu kvalitní kompost.Tlející tráva zahřívá paprikám kořeny a ty... celý příspěvek > |  | Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 29.5.2015 Taky používám polyversum, a to jak na zálivku tak jako postřik. Pokud ovšem je špatný rok a polyversum nestíhá, zakročím nějakým fungicidem. Je třeba si ale uvědomit, že pro tu, do té doby spřátelenou houbu, je to likvidační. |  |
|  | Rajčata pro sezónu 2015, 26.5.2015 Yes, it is me. |  | Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 6.5.2015 Loni.jsem někde koupila krásná datlová rajčata a tak jsem pár semínek vybrala a zasela někdy v půlce června. Jen tak pro zajímavost jak budou vypadat a chutnat. Plánovala jsem nechat tak dva vijany. Pěstovala jsem dvě sazenice ve 20l nádobě a pod... celý příspěvek > |  |
|
|
|