Příspěvky uživatele - 40.124

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2016, 15.1.2016
Taky se mi dlouho nedařilo vypěstovat slušné papriky. Při vysazení sazenic na běžný záhon jen živořily. Až jsem vytvořila vyvýšený záhon, na který házím posečenou trávu a nahoru nasypu kvalitní kompost.Tlející tráva zahřívá paprikám kořeny a ty... celý příspěvek >
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 29.5.2015
Taky používám polyversum, a to jak na zálivku tak jako postřik. Pokud ovšem je špatný rok a polyversum nestíhá, zakročím nějakým fungicidem. Je třeba si ale uvědomit, že pro tu, do té doby spřátelenou houbu, je to likvidační.
Rajčata pro sezónu 2015, 26.5.2015
Yes, it is me. 
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 6.5.2015
Loni.jsem někde koupila krásná datlová rajčata a tak jsem pár semínek vybrala a zasela někdy v půlce června. Jen tak pro zajímavost jak budou vypadat a chutnat. Plánovala jsem nechat tak dva vijany. Pěstovala jsem dvě sazenice ve 20l nádobě a pod... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika