|
Příspěvky uživatele - 132.51
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co na mandelinku a bramborovou plíseň, 26.6.2020 Dneska to nešlo, jedna bouřka za druhou, před chvílí kroupy, letos je ten rok nedobrý. |  | Řez mladé třešně, 14.1.2016 Vždyť to píšu v úvodním prvním příspěvku! Protože všechny byly na jednu stranu, tak jsem 2 z nich tvaroval na druhou stranu, aby byly větve v patře rovnoměrně rozložené. |  |
|  | Řez mladé třešně, 14.1.2016 Ok, děkuji moc za vysvětlení, udělám to tak.
Ještě bych vás poprosil o odpověď na druhé 2 otázky - je nutno čekat až do dubna a terminál takto zastřihávat každoročně?
|  | Řez meruňky, 14.1.2016  Přidávám foto z dalších pohledů. |  | Řez mladé třešně, 14.1.2016 Díky za radu, ale příliš nevidím rozdíl oproti stávajícímu stavu, tj. spodní patro je nyní v 1 m, to další o 50 cm výš. Takže by stačilo jen pomocí nějaké tyče tvarovat nejhornější ohnutou větev přímo nahoru (ona už teď nahoru směřuje a pak se... celý příspěvek > |  | Řez meruňky, 14.1.2016  Po 2 letech mám takto tvarovanou meruňku (viz. obrázek). Je to tak OK, nebo bych měl něco upravit? |  | Řez mladé třešně, 14.1.2016  Loni jsem maličko zakrátil špičák, jak se to má dle doporučeného postupu u třešně udělat, a vyrostly větve, viz. obrázek. Vlastně nezůstal žádný terminál, a větve jakoby ve 2 patrech, s tím, že v tom horním všechny na jednu stranu. Proto jsem se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|