Příspěvky uživatele - 140.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou motorovou pilu?, 9.1.2015
No hlavně se tady většina přispěvovatelů nesmyslně snaží zabalit Stihl značku do aury něčeho dokonalého a nerozbitného. Když zmíním fakt, že i Stihl stejně jako Dolmar-Makita, Husqvarna a další dělá také svoje výrobky v číně, tak mě pomalu ukřižují... celý příspěvek >
Jakou pilu?, 7.1.2015
Na konto 160 jsem psal před 2 roky recenzi Na konto 661 Chcete-li moderní špičku, v 90ccm je MS 661 jasnou volbou, první zádrhel je zmíněná cena a druhý zádrhel problémy s elektronikou o kterých se v diskuzích hovoří, ale jinak je super a... celý příspěvek >
Jakou pilu?, 6.1.2015 Obsahuje fotku
Nálepka z pily Active
Jakou pilu?, 6.1.2015 Obsahuje fotku
Husqvarna Zenoah Co., Ltd. Saitama Japan Značka HUSQVARNA ZENOAH nadále patří pod koncern výrobce Husqvarna. Výroba motorových pil, křovinořezů a další zahradní techniky byla u některých typů zachována v Japonsku, ale nadále se s touto značkou pojí... celý příspěvek >
Jakou pilu?, 6.1.2015
Nápis KAT na výfuku je snad jasný každému, 2-mix nebo síťka ve výfuku je snad jasný také každému. Jde o to, že mne tak nějak nezajímalo jestli 171 je 2 -mix nebo ne? Jsou to základní stroje z nabídky, které bych nikomu nedoporučil, proto mi do vašeho... celý příspěvek >
Jakou pilu?, 6.1.2015
Že jsem tak smělý, prozraďte mi konkrétně jakou že to mám neznalost technických řešení a co si pod tím mám představit??? Patrně máte asi na mysli to, že když vynechám cca 15 modelů, které jsem měl pouze možnost vyzkoušet, tak momentálně moje 2... celý příspěvek >
Jakou pilu?, 5.1.2015
Jani máte pravdu, nepoznal jsem 170 od 171 což u těchto zásadních modelů je neodpustitelné, tak se vám omlouvám. K poslednímu odstavci, nepochopili jsme se, myslel jsem tím pouze to, že Husqvarna při návrhu těchto nových pil HQ543XP a HQ439... celý příspěvek >
Husqvarna 560xp Sillent block, 5.1.2015
Napřed byla pružina bez látky, poté ji omotali nylonovým vymezovacím páskem, poté zesílili a nyní soudkovitý tvar pružiny. Soukovitý tvar napomáhá lépe korigovat výkyv do stran, klasická pružina není konstruovaná na ohyb, který byl příčinou praskání.... celý příspěvek >
Jakou pilu?, 4.1.2015
Také zdravím, nevím podle čeho posuzujete vyspělost, ale už nějaký pátek se pohybuju v hutnickém průmyslu a materiálech k tomu přidružených (20 let), tak vím kde jsou číňani a kde evropa, respektive ČR. Kde si troufám tvrdit, že jsme patřili a stále... celý příspěvek >
Jakou pilu?, 4.1.2015
Jinak kdo by měl iluze, že kvalitně zaškolený číňan dokáže vyrobit i kvalitní výrobek bohužel se plete. Nejedná se jen o to, že zatímco němec si vydělá cca 3000 euro a číňan za šichtu kilovku rýže, ale i normy, kde smontuje 3x tolik tzn. drasticky... celý příspěvek >
Jakou pilu?, 3.1.2015
Když se podíváte na obrázek člověka co montuje tu 171, myslím, že i vám dojde, že to není rodilý áriec  Značce se od koupení Husqvarnou věnuje Husqvarna proto tyto japonsko-švédské pilky doporučuji, zajištěný servis a osvědčená technika,... celý příspěvek >
Jakou pilu?, 3.1.2015
Len pro poriadok, jednoručka, případně tyčová vyvětvovací pila s malým výkonem je doporučená pro práci v sadu nebo zahradě, pro airboristy jsou určeny výkonově silnější např. Active 39.39, Husqvarna T540XP apod. na řezání palivového dřeva snad... celý příspěvek >
Aku pily greenworks - zkusenosti, 1.1.2015
Na Amazonu je několik tisíc recenzí na tuto pilu a ostatní aku nářadí značky Greenworks tzn. aku sekačky, aku plotostřihy, aku foukače, aku křoviňáky a procento nespokojených, kterým se výrobek porouchal není sice malé, ale zároveň to není tragédie,... celý příspěvek >
Aku pily greenworks - zkusenosti, 29.12.2014
Česká videorecenze od viditelně "šikovného" pilčíka, mistra cirkulárkáře. Jinak teď je akce na aku tyčovou vyvětvovačku Greenworks GWPS 4020  2390Kč a velmi zajímavý je i aku tyčový plotostřih Greenworks GWHT 4051 za 1720Kč. 
Jakou pilu?, 28.12.2014
Stando, po 35 letech tak nějak všechny pily budou lepší :-) Takže si stačí vybrat ideální výkon, váhu a řeznou soupravu. Ta vaše pilka Stihl 010 má 4,4Kg a 1,2KW tzn. není na kácení a přípravu palivového dříví žádné terno, tam bych jako ideálku... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika