|
Příspěvky uživatele - 19.202
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Aukuba, 11.10.2008 Děkuji, za odpověď a radu.Asi ji nechám přeci jen v tom květináči.O jeden víc či míň,to už je jednoJá tady toho stínu moc nemám a tam kde je, mám bohyšky.Ještě jednou děkuji |  | Aukuba, 10.10.2008 Dobrý den, máte někdo zkušenosti s celoročním pěstováním venku? Stanoviště, popř. zakrytí atd.Mám ji jako přenosnou rostlinu, jenže musela jsem ji ostříhat a přesadit a samozžejmě jsem při té příležitosti získala další rostlinu.Ráda bych zkusila... celý příspěvek > |  |
|  | Hebe v květináči, 8.10.2008 Ahojky Miky, V zemi by mu bylo asi líp, ale pokud květináč na zimu zabezpečíte před mrazem, podložením polystyrénem a obalením bublinkovou folií a přes to třeba netkanku, bude mu taky dobře.A pokud si s tím obalením trošku pohrajete, máte krásné... celý příspěvek > |  | Neznámý keř, 4.10.2008 Tak nějak vypadá Delonix Regia, ohňový strom, |  | Imperata cylindrica - Red Baron, 2.10.2008 No jo, když já jsem zatím se vším tím zahradničením v plenkáchTrávy pomalu sháním a upřímně více méně od sousedů a známých.Jenže, nikdo neví jak se která jmenuje, ale prospívají i bez zakrytí na zimu.Barona tady nikdo nemá a tak jak se trochu... celý příspěvek > |  | vistárie, 2.10.2008 Jste zlatíčko a kdyby bylo nějaké foto, bylo by to super.Já ji mám u staré kamenné zdi, dostala jsem ji a je pravda, že jsem ji moc chtěla.Je to, aspoň zatím životaschopná rostlina a statečně se vyšplhala po zdi zatím do dvou metrů.Ale až výhony... celý příspěvek > |  | třapatka - rudbekie - echinacea, 2.10.2008 Děkuji, to potěší. |  | Imperata cylindrica - Red Baron, 2.10.2008 Dobře teda, dám na Vás a pana Josefa.Tady u nás na Znojemsku, snad žádné, až tak extrémní mrazy nehrozí.A kdyby přeci jen, tak díky všem zůčastněným, vím co a jak.Ještě jednou všem děkuji |  | Imperata cylindrica - Red Baron, 29.9.2008 Ahojky, udělala jste mi radost.Tak, že je šance, že zimu s krytem vydrží.To je super.Pěkně se rozrůstá, za tu krátkou dobu co ji mám je vidět, že se jí u nás líbí.Slunce má od božího rána až do západu a opravdu krásně se vybarvila.Září na dálku.Moc... celý příspěvek > |  | Imperata cylindrica - Red Baron, 29.9.2008 Ahojky elfko, moc děkuji.Když už musím zabalit pampovou trávu, tak to vezmu při jednom.Jsem zvědavá jestli zimu přežijí, snad jo.Ještě jednou díky.micuko |  |
|  | Poradíte, co je to za kytku?, 28.9.2008 nočenka, krásná. |  | Imperata cylindrica - Red Baron, 28.9.2008 Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s touto do ruda se zbarvující trávou?Vysadila jsem ji v půlce léta na slunné stanoviště, ale blíží se zima a nevím co s ní.Potřebuje na zimu zakrýt?Moc jsem toho o ní nenašla.Za případné rady a zkušenosti předem... celý příspěvek > |  | jakou popínavku vybrat?, 28.9.2008 Milá Hráběnko, co se s Váma děje.Měla jsem Vás za pohodáře a smíška, který vždy dokáže najít ten správný forek na každou situaci.Dle mého Daniela za nikoho nemluvila, jen slušně požádala a aroganci po přečtení celé debaty taky nikde nevidím.Jsem taky... celý příspěvek > |  | Pampelišky, jetel, houby, 27.9.2008 Anglický trávník teda nemám, ale jetel ano.Je pravda, že je příjemné projít se po něm bosky, supr koberec. Ale jen do doby než začne kvést.Nemám ho zas tolik a tak na to stačí srp. |  | vistárie, 27.9.2008 Ahojky, podobný dotaz jsem tady vložila taky - wisteria- opora a zatím se nikdo neozval.Taky bych potřebovala radu nebo nápad.Jestli dovolíte, přidám se s prosbou - jak na to -?Ve dvou se to lépe táhne |  |
 |
|
|
|