Příspěvky uživatele - 2.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar PS 352, 9.1.2016
Zdravím, je to novinka s předvýplachem se zajímavou konstrukcí. Směs je nasávána klasickým způsobem s rozvodem pístem a předvýplach je dávkován planžetovými ventily přímo do klikové skříně. Toto řešení zatím, pokud vím nikdo z výrobců nepoužívá.... celý příspěvek >
Volné uložení ložiska, 9.1.2016
Zdravím SvK, hliníkové slitiny se naopak obrábí velmi snadno, "vymačkaná díra" se vyvrtává speciální nastavovací vyvrtávací hlavou osazenou ve vertikální fréze. U těchto oprací je jediný problém, to je vystředění. Pokud na krajích díry zbyla část... celý příspěvek >
Homelite CSP4518, 9.1.2016
Zdravím, konstrukce, provedení, kvalita zpracování, vše je odpovídající ceně, za kterou se prodává. Olej Stihl (červený) je specifikace FB, na stupnici kvality "zlatý střed", jsou mnohem kvalitnější oleje za stejnou cenu. Filtr v olejové nádrži je... celý příspěvek >
Dělají mi starost potkani, nebo co to je za potvory, 3.9.2012
Potkan je prý výborný plavec, jak jsem se dočetla na stránkách deratizérů, ale věřím Vám. Kamarád mi radil, ať vyfouknu vejce a napustím ho fridexem. Prý si to vejce mám označit a pak ho nechat sežrat tomu, kdo zrovna škodí. Prý zdechne potkan i... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika