|
Příspěvky uživatele - 34.96
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jabloň koštela těšínská, 23.3.2017 V zahradnictví mají stromek této odrůdy. Na visačce napsáno žlutá, podzimní. Nemáte s ní zkušenost? |  | Jak na jaře ostříhat kiwi?, 15.12.2015 kdy řezat kiwi, na to čtu tady moc názorů.můj je, že od června do října po celou dobu a nikdy jindy. |  |
|  | Kiwi, 15.12.2015 Velmi se omlouvám, naletěl jsem ukrajincům a vzal snímek s modrými plody arguty, ale snímek byl barevně zfalšovaný a tato odrůda Nadija má plody červené, nikoliv modré! existují také oranžové plody u dvou druhů=polygama a ještě jiný druh.Ten jiný mne... celý příspěvek > |  | Kiwi u plotu, 15.12.2015 Krom letoška jsem zaléval jen nepravidelně a omezeně a Kolomikty mi nikdy neuhynuly suchem. Mnoha lidem jsem poskytl sazenice, rostlo jim to a letos bylo takové sucho, že mnoha to uhynulo. Kolomikta snese ze všech druhů aktinidií nejvíce sucha.letos... celý příspěvek > |  | Kiwi u plotu, 15.12.2015 I Kolomikta potřebuje závlahu.pokud usychá, může to být suchem, nebo v kořenech žerou larvy lalokonosců.
|  | Kiwi u plotu, 15.12.2015 U dospělých rostlin kolomikty se celý podzim, zimu,jaro pozná samice tak, že na ní zůstaly stopky po plodech.
|  | Plodnost kamčatské borůvky, 15.12.2015  Tento snímek odrůdy Sladkoplodnaja jasně ukazuje, co nové odrůdy dokážou. Sazenice kupujeme v polsku, tuto zatím nemají, ale mají obdobné u firmy kusibab in vitro na jejích stránkách.snad se mi podaří vložit obrázek, jestli ne, zkusím jinou... celý příspěvek > |  | Rozmnožení lísky, 14.12.2015 Měl jsem Halský, lombardský a webův vedle sebe.Nedaleko byla červenolistá líska. U mojich lísek byly dvojí plody na jedné rostlině, a to s červenou slupkou a s světle hnědou.Zřejmě ty plody s červenou slupkou oříšku byly opyleny červenolistou.nikde... celý příspěvek > |  | Třešně s velkými plody, 13.12.2015 Děkuji.Já měl Karešovu a vedle ní napoleonovu.Vysel jsem Karešovu z volného opylení a vyrostl mi strom s plody mnohem většími než Karešova, ale plodů měl jen pár.dal jsem roub panu profesorovi Ch z vysoké Brno.Už ji nemám.
Tady je něco o té... celý příspěvek > |  | Třešně s velkými plody, 11.12.2015 hledám, a nemohu tady najít takové téma.Jaké máte s nimi zkušenosti? |  |
|  |
 |
|
|
|