|
Příspěvky uživatele - 19.199
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Klejotok u mladé třešně, 24.10.2016 Nevím, jestli lze stejný postup aplikovat i u starší třešně.Po uříznutí větší větve / následně rána zatřená Barakrylem / se v jiné části větve objevil poměrně rozsáhlý klejotok.Co s tím mohu ještě do zimy udělat?Mám klejotok odříznout a zatřít... celý příspěvek > |  | Znáte dlažbu z kamínků a pryskyřice?, 10.9.2016 Říká se tomu betonový koberec a v každých větších stavebninách ji už mají, přestože je to novinka / u nás/. Kamínky dostanete v pytli + další produkt na ředění.Rozhrnete na prostor a uhladíte kovovým hladítkem. |  |
|  | Vymývaná dlažba, 10.9.2016 Uvažujeme o výrobě dlaždic, protože prostor, kde je budeme pokládat je hodně atypický a z kupovaných dlaždic by bylo hodně prořezu.Jenom nevíme, proč ještě dávat vodní sklo? Ve výrobně se nám vysmáli.Vodní sklo je prý k ničemu, protože se stejně při... celý příspěvek > |  | Na jablkách jsou skvrny jako saze, 7.9.2016 Dobrý den.Prosíme o radu.Co způsobuje na jablkách tzv. sazovost? Černé skvrny jako rozmazané saze jsou po všech plodech, které nejsou na slunci, v horní části koruny jsou jablka v pořádku. Díky za radu. |  | Jak a kdy řezat starší meruňku, 28.8.2016 Nerostou, pouze jim stíní, což je fakt.Naše zahrada je otočena na jih, takže k nim /kvůli naší rozložité meruňce/ moc sluníčka nepřijde.Už jsou srozuměni s tím, že budeme řezat za květu. Dana |  | Jorkšírka přestala hárat, 21.8.2016 Dobrý nápad, o hračky ale zájem nejeví takže spíše připadá v úvahu unavit její tělíčko .Nechci ji nechat kastrovat, kamarádka svoji jorkšírku dala, ta je teď obézní přestože baští pořád stejně, apatická, pohodlná.Snad se vyhneme tomu nejhoršímu,... celý příspěvek > |  | Jak a kdy řezat starší meruňku, 21.8.2016 Díky.Dana |  | Jak a kdy řezat starší meruňku, 21.8.2016 Ulevilo se nám, že je nějaké schůdné řešení a o meruňku nepřijdeme.Je cca 20 let stará takže ořešeme až na jaře.Píšete, že se má řezat během květu, šlo by to i těsně před ním? Moc děkujeme.Dana |  | Jorkšírka přestala hárat, 20.8.2016 Oznamuji, že v srpnu hárat začala ale hárání bylo slabé a pouze několik dní. Může mi někdo vysvětlit, co je černá mast - pokud bude mít cecíky zase naběhlé? To se rozumí ichtylová mast? |  | Jak a kdy řezat starší meruňku, 20.8.2016 Prosím o radu.V řadové zahradě máme vzrostlou meruňku, bohužel sousedům vadí část koruny, která jim údajně stíní a požadují, abychom z jejich strany hlavní boční větve ořezali.V zájmu dobrých vztahů jim chceme vyhovět ale slyšeli jsme, že meruňku z... celý příspěvek > |  |
|  | Jorkšírka přestala hárat, 31.7.2016 Naší slečně bude pomalu 6 roků, pravidelně 2x za rok hárala, bohužel letos přestala.Stalo se to, když byla tzv.falešně březí - z cecíků jí šlo mléko - veterinářka jí v prosinci píchla injekci, vše se zastavilo ale od té doby už nehárá.Měla hárat v... celý příspěvek > |  | Močovina a kravský hnůj, 11.6.2016 Nám se osvědčilo hnojení NPK s guánem, ještě v zimě - letos v únoru - jsem trávník hustě posypala a je nádherný. |  | Mravenci na kořenech kedluben, 2.6.2016 Asi s tím nic nenaděláte.,Já jsem zkusil najít hlavní úkryt mravenců - měli ho pod všemi dlaždicemi v chodníku, které byly pouze volně ložené.Všechny jsem odkryl, prolil vřelou vodou, mravenců ubylo ale konec ještě není. |  | Mravenci na kořenech kedluben, 1.6.2016 Vše jsem zkontrolovala jak mi kedlubničky začaly uvadat.Žádné mšice, nic podobného.Sousedka má podobný problém s jahodami, udělají si na krčku jahod mraveniště a to je konec. Zahradu máme přes 30 let, vždycky všechno v pohodě do doby, než si další... celý příspěvek > |  | Mravenci na kořenech kedluben, 30.5.2016 Mám stejný problém, mravenci si na stonku kedlubny udělají jako malé mraveniště, ta vzápětí zežloutne a uhyne. Už jsem přišla o 25 kedluben, 10 růžičkových kapust a teď se pustili i do kadeřábku. V drogerii mi doporučili sprej proti mravencům -... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|