|
Příspěvky uživatele - 212.40
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Úhyn ryb v jezírku, 11.3.2017 ??? |  | Úhyn ryb v jezírku, 5.3.2017 Zavádí se vzduchování a ne topítko. |  |
|  | Chtěl bych chovat včelstvo, 5.3.2017  Nelze. |  | UV lampa a život v jezírku, 28.11.2015 Dik za radu s tou hmyzí sítí, vyzkouším.
Jirka
|  | UV lampa a život v jezírku, 28.11.2015 Na takovou otázku se mi špatně odpovídá. Filtrace je moje první a nemám to porovnat s ničím jiným. Mám to dvě sezóny v provozu, orginální náplně. Nemám zkušenosti se samo domo filtracema, tak jsem zvolil tuto cestu. Je to kupa peněz za kousek... celý příspěvek > |  | UV lampa a život v jezírku, 27.11.2015 Zdravím. Nejsem odborník, ale mám zhruba 20 kubíků + 1 kubík takové předčistovací nádže s rostlinama. Moc nezarybněno jen karas, lín,jelec ap. Mezi větší a menší nádrži asi 4 mery potůček, filtrace tripond C 30 jede nepřetržitě a přesto voda... celý příspěvek > |  |
|
|
|