|
Rajčatová šťáva, 12.7.2016 Prva skusenost s pomalootackovym odstavovacom z Lidlu.
Tak lidl ma sokoval - v pozitivnom zmysle. I ked som kupil pomalootackovy hlavne na rajciny a pretlak z nich (na tie este cakam) vyskusal som stroj najprv na cervene ribezle. Zvladol vedro... celý příspěvek > |
 |
1/2" zahradni hadice, 12.7.2016 Komu niet rady, tomu niet pomoci... len tak som hodil do online calculatora pre tlakovu stratu. Toto mi vyslo:
Flow medium: Water 20 °C / liquid
Volume flow:: 1 m³/h
Weight density: 998.206 kg/m³
Dynamic Viscosity: 1001.61 10-6... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zamořená skalka, 29.6.2016 vysoky obsah omega mastnych... ten olej je v nej citit. Ochutnajte. |
 |
Zavlažování homemade, 24.6.2016 Automaticka zavlaha stromov su skoro vyhodene peniaze, pretoze jej sluzba je potrebna len malokedy. Podla mna je to skor reklamny produkt. Na druhej strane moze byt velmi uzitocna, ak mate mlade stromky, ktore nekorenia vo velkych hlbkach.... celý příspěvek > |
 |
Zavlažování homemade, 24.6.2016 Ja by som k tujam vykopal ryhu, hlboku a siroku aspon15 cm a v obdobi dlheho sucha napustil vodou viackrat, aby davka na jeden m dlzky bola aspon 50 L. Voda prirodzene vsiakne a dostane sa ku korenom. Voda sa dostane kapilarne k takmer celej... celý příspěvek > |
 |
Produkce nutrifikačních bakterií, 22.6.2016 Dela se to tak. pridete do predajne a poviete chcem filtracny system za 5000 EUR a sluzbu udrzbu za 1000 EUR/rok. Dajte mi ponuku....takto sa to dela. |
 |
A co vaše višně?, 22.6.2016 Da sa pouzit aj nejaky odstavovac? Aky?
|
 |
Rozstrapkaná tráva pri kosení, 20.6.2016 Suhlasim s Martinom. Aj rotacna dokaze kvalitne pracovat. Ja som lenivy menit casto noze a preto pred kosenim trosku prejdem ostrie s hranou pilnika. Je ako britva. Noze su makky material tak to ide. Strata casu asi 1 min. vretenovka vyuziva strih,... celý příspěvek > |
 |
Produkce nutrifikačních bakterií, 20.6.2016 ..ono je to ako s kyslou kapustou alebo kvasenim hroznovej stavy. Mozete nakupit kvasnice aj akekolvek mikroorganizmy, ale ide to aj prirodzenym sposobom. Mozno to vyziada s jazierkom nejaky cas, ale dolezite je, aby bakterky mali tie spravne... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2016, 17.6.2016 ...som si spomenul, ze aj nejaky urad EU sa snazil nadefinovat parametre, ake maju mat rajciny predavane vramci EU. Dosli na to ze by mali mat gulaty tvar. Az po nejakych protestoch zo strany polnohospodarov uradnici "stiahli chvost".. |
 |
|
 |
PH vody v bazénu nechce klesnout, 15.6.2016 Par pozdnamok
Glauberova sol nie je hydrogensiran a nema kysle vlastnosti, je skor neutralne. pH s nou velmi neznizite.
Ad predchadzajuci prispevok: Vapnik nie je zasadity, ale uhlicitan vapenaty je zasadity. (napr siran alebo chlorid... celý příspěvek > |
 |
Močovina a kravský hnůj, 15.6.2016 Co ocakavat od hnojiva? Obsah zivin, pripadne ich spravne uvolnovanie s casom. Nepotrebujem dodavat hnojivom nejake mikroorganizmi z hnojiva z kakaovych supiek a verit tomu, ze prave tieto su pre travnik dolezite, a vyhodit za taketo "prirodne"... celý příspěvek > |
 |
Sirupy za studena, v odšťavňovacím hrnci či sterilizované?, 13.6.2016 Ešte sa dá dodať, že aj kyselina sorbová je prírodná látka a je prítomná v jarabine. Samotná kyselina sorbová alebo sorbáty (soli kyseliny sorbovej) budú mať vyššiu účinnosť, ak ich použijete v kombinácii s kyselinou citrónovou (alebo akoukoľvek inou... celý příspěvek > |
 |
Sirupy za studena, v odšťavňovacím hrnci či sterilizované?, 13.6.2016 ...niekde som cital, ze sterilizacia sipiek pred susenim vedie k zniceniu enzymov, ktore pomaly s casom rozkladaju vitamic C. Islo o upravu pred susenim sipiek. Paradoxne sa jemna tepelna uprava pouzivala aby sa dlhodobo zachovalo viac doleziteho... celý příspěvek > |
 |
A tráva roste a roste, 8.6.2016 800 m2 za h, je: 4.5 s na 1 m2
Poslite toho chlapa k nam! |
 |