|
Příspěvky uživatele - 147.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cesnek mi nejde jako babicce, 27.11.2016 Pane Truple, možná plácám nesmysly, ale vždy budou, aspoň u mne v přednosti klimatické podmínky a hlavně vlastní zdraví. Nasadím brzy, neprší mi na záda, nebo nepadá sníh, nematlu se v bahně a když to pár česneků nepřežije, tak se celkem nic neděje a... celý příspěvek > |  | Cesnek mi nejde jako babicce, 27.11.2016 Za velkopěstitele považuji pane Stanislawe, každého, kdo ho má víc než potřebuje pro rodinu a známé a případně zaměstnává pár lidí. Ten co ho znám bydlív Olomockém kraji. Ing. Kozák, určitě sám nevyprodukuje potřebné množství česneku, který je... celý příspěvek > |  |
|  | Co na střechu?, 26.11.2016 V truhlíku se dá pěstovat všechno, chce to ale velké znalosti, zkušenosti a pak se tomu plně věnovat. Nějak mi vychází, že byste byl na pergole déle, než pod ní. Asi by vás to dlouho nebavilo. |  | Co na střechu?, 26.11.2016 S těmito požadavky se můžete s důvěrou oslovit samotného Stvořitele. |  | Cesnek mi nejde jako babicce, 26.11.2016 To nějak vadí, že je to diskuse pro zahádkáře. A já také nejsem velkopěstitel. Víte, česneku je celkem jedno, kdy ho strčíte do půdy. Pozdější výsadba může ovlivnit produkci česneku ozimého, zkrácením vegetační doby a ozimý česnek je ozimý protože se... celý příspěvek > |  | Přeložení druhového jména, 26.11.2016 Můžete si odborný článek na toto téma vyguglit. Je rozdíl jestli je něco Hemsleyský, nebo Hemsleyův. |  | Cesnek mi nejde jako babicce, 25.11.2016 Co to je ideální čas. Velkopěstitelé měli česnek v zemi nejpozději do desátého října. Pak začalo pršet a přeprchá prakticky každý den. Jak by to v tom blátě s těžkou technikou zvládli. Takové rady, jako zasaď česnek tak, aby na druhý den mrzlo, jsou... celý příspěvek > |  | Cesnek mi nejde jako babicce, 25.11.2016 Vy jste prováděl nějaké studie, týkající se obsahu vody v půdě do vámi doporučované hloubky. Věřím tomu, že srážkové poměry, jsou špatné, ale neěřím tomu, že na pár centimetrech, bude obsah vody v půdě tak vysoký, aby zlepšil podmínky k růstu. |  | Přeložení druhového jména, 25.11.2016 Je to tak William Botting Hemsley, byl botanik. Koncovka v druhovém jméně -anum je prý ale špatně a měla by se změnit!! |  | Přeložení druhového jména, 25.11.2016 Jména se nepřekládají!! |  |
|  | Kadibudka - plánek, 24.11.2016 To co vám doporučuje 6.140, je nedostatečné. Můžete vycházet z tohoto. Čím menší roměry zvolíte, tím hůř se vám bube kadibudka užívat. Pro pohodlí všechno. To by pak stačily čtyři kolíky a plachta a na každé použití stěhovat.
|  | Napadený kmen slivoně, 23.11.2016 Co když se v těch trnkách vyskytuje nějaký dřevokazný chrobák? |  | Zakládání tzv. květnatých luk, 23.11.2016 Květnatá louka je sice pěkná věc, ale vyžaduje jiný druh ošetřování, než trávníček okolo baráku. V případě, že použijete k výsevu hotovou namíchanou směs, tak se může stát, že tam budete mít spoustu řebříčku obecného a žlutého, Kosením se velmi... celý příspěvek > |  | Drátovci v bramborách, 22.11.2016 Teď ještě kde? Jak by bylo dostupné pro většinu zahádkářů? V jak velkých baleních? Sjel jsem toho po internetu dost, ale na takovou cenu jsem nenarazil a když vejdu do některého krámku, v širším okolí, tak se dá narazit někde na kilové pytlíky s... celý příspěvek > |  | Drátovci v bramborách, 22.11.2016 Když přestanete navštěvovat tento portál, jako např Jarča a mnozí další, tak budete mit klidné spaní. Dusíkaté vápno je pro zahrádkáře samozásbite utopie. Zmíněná Jarča, by ho potřebovala 50kg, to může být v cenách prodejců zahradnických potřeb a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|