|
Příspěvky uživatele - 147.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak jste na tom s vláhou v zemi, 11.12.2017 Žádné vzrůšo, času dost. |  | Co jí koza, 26.11.2017 Pane doktore, pamatuji si, že ještě před kolektivizací zemědělství, navštěvoval chovatele skotu veterinář, který podle naměřených a za delší dobu zjištěných hodnot, stanovoval krmné dávky jednotlivým zvířatům, za účelem vysoké užitkovosti. Kozy jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Česnek 2017/2018, 18.11.2017 To je velmi zajímavé pane Stanislawe. Jste s Radimem skoro sousedé a on má už česnek venku a vy ještě ne. Kde je co špatně? Další co je divné, že Radim ještě nedoložil nic, co by potvrdilo jeho tvrzení, ale promazávat, teda umí parádně, přestože se... celý příspěvek > |  | Koňský hnůj?, 10.11.2017 Vladimíre, močůvka je tekutina, která vytéká ze stání zvířat do hnojiště. Hnojůvka, přebytečná tekutina z hnojiště se jímala do jímky vedle hnojiště a sem tam se „raketou“ přečerpávala na narstvenou mrvu v hnojišti, aby se tato provlhčila a rychleji... celý příspěvek > |  | Koňský hnůj?, 10.11.2017 Je to tak. Je snadnější zapravit do půdy menší množství zralého hnoje, nebo kompostu, než několikanásobně větší objem slamnaté mrvy, která sama o sobě způsobuje nemalé problémy při zaorávání. Moje vlastní zkušenosti, říkají, že je nutné, jak pro... celý příspěvek > |  | Koňský hnůj?, 8.11.2017 Pokud bude z bršlice ve vaničce jen nať, tak se nic neděje. Špatné je to s podzemními, velmi křehkými oddénky, které jsou zakončeny spícím pukem, na který zatím nemá žádný herbicid. |  | Koňský hnůj?, 8.11.2017 Prakticky se za účelem snadnější sklizně obilovin, tyto desikují. Takže v chlebě a jiném pečivu to máme z první ruky a pod rajčata je třeba mnoholeté kompostování, ale steně je vhodné, provést si nějaký test. Všechno levné je velmi podezřelé. |  | Koňský hnůj?, 8.11.2017 Moč má proti močovině výhodu v tom, že dodává také potřebnou vláhu. Bez vody to bude jen hromádka starého sena, nebo něčeho jiného. |  | Koňský hnůj?, 8.11.2017 Na případný plevel, máme přece motyčkazin. |  | Doplnění zelňáku, 4.11.2017 Lze doplnit i za více dnů. Podmínka je - mít ho řádně přikryté, zatížené a pod vodou. |  |
|  | Stihl problém, 2.9.2017 Řešil jsem naprosto to samé jenom u jiného modelu-Stihl FS130 a jiného značkového servisu (dva a jeden neznačkový). Křovinořez jsem používal pro sečení 1000m2 5x za rok. Po půl roce byl hned problém, údajně nekvalitní benzín. Serisem vyčitěno... celý příspěvek > |  | Používáte drtič?, 27.8.2017 Já se vůbec nedivím. V USA firma Seymour, vyrobí lopatu a prodává se tam coby lopata, ale když se přepraví přes velkou louži až do ČR, tak se zde prodává coby rýč. |  | Ekodotace na motor Vari XP-200, 16.8.2017 Co je to prstenec spojky, jaké upínací páčky a matice - rád se nechám poučit a na jaký podvozek se pohonná jednotka upíná, které sklony řídítek s kloubem máte na mysli. |  | Aký olej M2T alebo Stihl (resp. iný) do agzatu po GO, 29.3.2017 Pane 147.158, když je pro vás podstatný kouticí moment, tak proč jej neuvedete. Ještě lepší by to bylo s uvedením typového označení motoru, |  | Vari Hurricane F-550 - vyžínač křovin, 29.3.2017 To zapínání kol, jako u frézy, si představujete jak, u jaké frézy. Vari má jen frézu na sníh a převodovka na kteru se to montuje má pevnou nápravu, takže se nic nevypíná. |  |
 |
|
|
|