|
Příspěvky uživatele - 173.17
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Vyštipování rajčat, 27.6.2018 Ano, ze dne na den se změnila OL z 21 na 3 dny. Možná proto, že zjistili, že člověk těch chemikálií, které obsahuje snese víc.
Vladimír | | Vyštipování rajčat, 27.6.2018 Souhlasím s Vámi. Vždy je nejdůležitější být spokojen. Ostatní už přijde samo.
Vladimír | |
| | Vyštipování rajčat, 27.6.2018 Tím dovozcem jsem myslel Agro Bio Opava, z jehož webu jsou ty návody staženy.
Vladimír | | Vyštipování rajčat, 27.6.2018 Mimmo, a kde jste to četl? Já jsem nikdy na něco takového nenarazil. Kdyb y tomu tak bylo, nemohl by dovozce přípravku Acrobat napsat tento pokyn, jak postupovat proti plísni bramborové:
1.způsob: První ošetření na přelomu květen / červen... celý příspěvek > | | Vyštipování rajčat, 27.6.2018 Souhlasím s tím, že postřik fungicidy není pro zahrádkáře stoprocentní jistota, že rajčata přežijí atak plísně bramborové. Možná, když se člověk trefí s postřikem tak, že postříká, počasí se změní a začne plíseň, tak to bude fungovat. Ale co když... celý příspěvek > | | Obří řecké fazole, 26.6.2018 Já mám tepleji, ale sucho. Ty máš zase vodu a to bude myslím rozhodující.
Vladimír | | Obří řecké fazole, 26.6.2018 Tak já jsem ty fazole namáčel 15.4. Lusky tam mám, ale žádný tak veliký, jako je ten tvůj na obrázku. Jsi lepší!!!
Vladimír | | Vyštipování rajčat, 26.6.2018 Chápu, chyby se odstraňují složitě. Ono to vždycky svádí sázet na plochu co nejvíce rajčat, ale většinou je to kontraproduktivní. Nevím, jakě špatné zkušenosti s plísní bramborovou máš, ale já bych rajčata buď nepěstoval a nebo bych se dal na chemii.... celý příspěvek > | | Vyštipování rajčat, 25.6.2018 Milane, nevím proč potřebuješ keříčková rajčata nějak regulovat. Keříčková rajčata jsou determinantní, což znamená, že sama bez nějakého lidského zásahu ukončují růst i kvetení. Tak jsou vyšlechtěny. Jakýkoliv lidský zásah do jejich růstu je... celý příspěvek > | | Obří řecké fazole, 23.6.2018 Ta fotka je z letoška?
Vladimír | |
| | Leskora, 23.6.2018 Tak mně ta Leskora docel překvapila chutí. Mám nejraději Velokpavlovickou, ale na to jak je Leskora raná, tak jsem si opravdu pochutnal. Měl kjsem jen pár prvních plodů.
Vladimír | | Rajčata 2018/2, 17.6.2018 To je slovenská odrůda? Nikdy jsem o ní neslyšel.
Vladimír | | Rajčata 2018/2, 17.6.2018 Moje sklizeň dnes.
Vladimír | | Rajčata 2018/2, 17.6.2018 Ty Vilmy budete mít tady nebo v Bulharsku?
Vladimír | | Identifikace kaktusů, 17.6.2018 Asi Vám to hnije. Uříznout všechno shnilé, zbytek nechat zaschnout a zasadit. Ze začátku ani nezalévat, jen rosit. Nějaké hnojivo už vůbec ne.
Vladimír | |
|
|
|
|