|
Příspěvky uživatele - 139.178
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 5.11.2015 Pan FO píše-- u rýče je důležité, aby těžiště... zdá se mi, že máte pravdu.Je to zajímavé.Musím přečíst mnoho věcí, abych potom objevil to co mě zajímá.Díky.
Pro pana Vladimíra.Ta zmrzlina, byl můj amaterský příklad, že když se prodávaly tenkrát... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 4.11.2015 To se směju pane FO. Zdá se mi, že přestože kopete za tým pana 147 46 tak už má tak krvavé oči, že to ani nepozná.Kope kolem sebe, jako by na tom, čím kdo reje svět stál nebo padal
Pan Vladimír píše--- Vypadá to tak, jako bychom my co ryjeme rýčem... celý příspěvek > |  |
|  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 1.11.2015 Můj rýč fiskars je vysoký 115 cm.V té výšce u pupku mám tedy já levou ruku.O 30cm níže mám přibližněv rozkroku ruku pravou.Ptal jsem se tady, jestli náhodou ten rýč není na mojí výšku 178cm malý.Nikdo mi neodpověděl.Samozřejmě chápu ty námitky, že... celý příspěvek > |  | Šok zs králíky, 30.10.2015 Jablko - pro králíka jistá smrt?A pět, deset najednou do ráná?To není dobrá úvaha.Jisté je očkovat, čistit,dávat to, co bych si do pusy dal já.A ani tady neznamná jisté= 100%. |  | Technika orby, 29.10.2015 Barvu jsem odstranil lamelovým kotoučem. Někdy je lepší orat na B =volnoběžná vpřed, neužívat zpátečku a pak to u např.skleníku dorýt, nebo to doorat napříč.Jako souvrať.Nepoužívat hnuj ale kompost.To je to samé, jenom trochu starší, ne tak... celý příspěvek > |  | Šok zs králíky, 28.10.2015 Máte načteno p.Veselko.To vím dávno.Od začátku mi tady vychází, aniž bych se pustíl do tazatele, že takový problem hromadného uhynutí může způsobit jedině mor.To jsem taky naznačil, když jsem se vás ptal -To si jako myslíte-.
Pro vás--Připouštět... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 27.10.2015 Mám taky ten pocit, že jsem před lety koupil rýč této značky a je na mých 178cm krátký.Kolik má být ten M/L si najdu, nebo to sem někdo napíše?Přeci jenom všechno má své. |  | Šok zs králíky, 27.10.2015 To si jako myslíte, že kdyby tazatel krmil ječmenem, tak by mu králíci nepošli?V první sekundě mě napadne otázka, jestli tazatel očkoval proti moru a myxomatoze.
Znám lidi kteří napájí hodinu denně, jiní neví co je seno, další místo slámy kupují... celý příspěvek > |  | Kvalitni drtic vetvi, 17.10.2015 Přečetl jsem všechny přízpěvky.S něčím se dá souhlasit, něco bych dělal jinak.Přestože jste nenapsal kolik prořezáváte a porážíte stromů, máte podle někoho údajně velkou zahradu.Tak do nekonečna snad porážet stromy nebudete.Jsou lidi, které by... celý příspěvek > |  | Tera Vari - orba, 14.10.2015 10 arů je 1000m2.To je stavební parcela.Vy to máte vyfocené jako by to bylo fotbalové hřiště.To je 7x většíDoufám že za zády máte ještě plot.To jestli to půjde po osmi letech orat poznáte jenom vy, když to zkusíte.Když tak něco většího na poprvé. |  |
|  | Pomožte s výběrem rotavátoru, 8.10.2015 Já, obsluha,se couvání vyhýbám, protože ten stejný úkon(otočit o 180 st) udělám dopředu, Jen vypnu jedno uzavřené kolo a bez námahy se otočím na místě.Na jedničku, bez řazení zpátečky.Kdo s tím dělá, tak ví, že se na uzávěry otočit s plným závažím... celý příspěvek > |  | Pomožte s výběrem rotavátoru, 7.10.2015 Je to slovíčkaření, ale já místo uzamčení vždy ny konci jedno kolo odpojím.Uzamčené je mám obě přeci.Vyhýbám se couvání, raději dopředu.Vzad, pokud je to nutné taky umím.Jak je to prosím s tím Agzatem?Jedete na uzávěrku a na konci když se chcete... celý příspěvek > |  | Honda GCV160 - hejblata na karburatoru, 5.10.2015 Slyšel jsem kdysi, že když chcete zničit zámek u auta, tak ho namažete olejem.Tak to asi pujde umýt benzinem, posypat nějakým grafitem.poradit se se servisákem, prostě se přiblížit ke stavu před dvěma lety. |  | Pomožte s výběrem rotavátoru, 5.10.2015 Otázky vyplňují ticho před bouří.V čem je lepší, kolikrát budu pole rotavátorovat, to je jen moje věc.Když je to potřeba, tak to přejedu třeba 3x.Pro kousek trávy za barákem, dojedu i bez diferencialu.Značku volím taky jenom já.Tady si to... celý příspěvek > |  | Pomožte s výběrem rotavátoru, 3.10.2015 Je pravda, že měrka na olej v motoru je ukončena jak píšete, Rotavátor je bez krytu.Nedělá mi to problem.Vadí mi, že musím demontovat při rotavátorování závěs /nosič33kg závaží.Kypřící ústrojí o něj chytá.Píšu o Globálu.Souhlasím s vámi až na tu cenu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|