|
Příspěvky uživatele - 127.19
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kalendář - postřiky, řez, hnojiva apod, 27.7.2016 Mě by to určitě pomohlo, minimálně bych věděl, že je pořeba na něco dát pozor a zjistit si více o oblasti, odrůdě, okolnostech apod.
Teď se to snažím nějak vygooglit a vysbírat z internetu, ale občas na něco zapomenu. Pro někoho jsou to již... celý příspěvek > |  | Kalendář - postřiky, řez, hnojiva apod, 27.7.2016 Zdravím,
existuje pro laiky jako jsem já nějaký jednoduchý přehledný kalendář pro ovoce, révu apod., kde by bylo vidět, že tady je potřeba stříkat jabloně proti strupovitosti, broskve proti kadeřavosti, révu na plísně apod.
Jednoduše... celý příspěvek > |  |
|  | Tečkaté listy jabloně, 13.7.2016 Děkuji, můžu ještě požádat o nějaké doporučení jaký přípravek použít?
Moc se v tom nevyznám, tak raději ať sáhnu dobře.
Děkuji, michal |  | Tečkaté listy jabloně, 13.7.2016 Zdravím,
tohle by mohlo souviset. Ta jabloň byla loni na podzim dole u paty zlomená a štípnutá. Vlastní blbost, nebudu to raději rozebírat, stálo mě to žlučník. :-(
Já jsem ji stáhl obinadlem a celý kmínek zafixoval. Na jaře normálně... celý příspěvek > |  | Tečkaté listy jabloně, 12.7.2016  do třetice |  | Tečkaté listy jabloně, 12.7.2016  další |  | Tečkaté listy jabloně, 12.7.2016  Zdravím,
doplňuji ještě pár fotek, třebas pomohou určit. Jinak do 6 metrů odtoho je hruška a broskvoň. Děkuji, michal |  | Broskvoň Stark red Gold, 17.6.2016  Zdravím,
mám ji už doma, tak ještě doplním. ;-) Je na ní lístek viz fotka.
ÚKZUZ CZ-52867177
Broskvoň - Stark Red Gold
Podnož BSB-1
Generace 1/C
Reg.č.dodavatele 0898
Identifikace partie 63161505
Nic mi to neříká, tak... celý příspěvek > |  | Listy revy - co je příčinou, 2.6.2016 Děkuji všem za doporučení. Koupím Kumulus a vyzkouším.
michal |  | Listy revy - co je příčinou, 30.5.2016 Děkuji za super odpověď a doporučení.
Koukal jsem na ten Nissorun a měl by jít koupit za rozumnou cenu.
Kumulus je drobně levnější.
Doporučil byste postříkat i ostatní nenapadané hlavy nebo jen ty, které jsou napadené. Dá se to něčím v... celý příspěvek > |  |
|  | Listy revy - co je příčinou, 30.5.2016  Zdravím,
na 2 révách se mi letos objevily listy jako na fotce. Ostatní révy jsou v pohodě. Poradíte prosím, co je příčinou, případně čím ošetřit?
Děkuji, Michal |  | Opylovač pro jablko Gala, 16.10.2015 Máte pravdu, s tím opylovačem jsem asi trochu ve vleku dopárování třešní. ;-)
Gala chuťově nám absolutně vyhovuje, snažíme se tedy najít něco blízkého. Nemáme úplně vhodné prostory k uskladnění a i v tomto ohledu je Gala celkem odolná. Nicméně... celý příspěvek > |  | Opylovač pro jablko Gala, 16.10.2015 Děkuji za reakci, koupil jsem ji jako "GALA" před časem v zahradnictví. Jak by k tomu šel např. Idared, Jonathan, Rubin nebo Spartan?
Respektive jsou tyto odrůdy samosprašné nebo naopak Gala by jim mohla být opylovačem? Hledám nějaké... celý příspěvek > |  | Opylovač pro jablko Gala, 16.10.2015 Dobrý den,
prosím o radu, jaký je vhodný opylovač pro GALU. Myslím, že je částečně samosprašná a jablka na ní jsou i když je sama, ale mám místo na jeden další strom a četl jsem, že vhodný opylovač zvýší úrodu.
Pokud bych si mohl vybrat, tak nějaká... celý příspěvek > |  | Nízký ořešák, 10.9.2015 Zdravím,
doplňuji informace, které jsem zatím získal. Oslovil jsem společnost, která se pěstováním ořešáků zabývá.
Nabídli mi variantu, kdy roubují MARS ořešáku královského na slaběji rostoucí podnož jiného druhu ořešáku. Výsledek údajně je,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|