|
Příspěvky uživatele - 3.120
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Azalka střih/řez?, 20.11.2013 Prosím o radu, mám azalku asi 4roky, oranžovou.Koupila jsem ji kvetoucí.Na jaře obrazí pouze lístky, ale nikdy již nekvetla.Přihnojuji i hnojivem na azalky.Co může být příčinou, že nekvete?Také jsem ji nestříhala.Děkuji | | Sadba česneku, 7.11.2013 Loni jsem sázela česnek koncem listopadu, za pár dní napadl sníh.Na záhon jsem 3 týdny předem rozhodila dusíkaté vápno.Hodně to potlačilo růst plevelů.Česnek narostl pěkně, bez moření.Letos chci zopakovat.Jen nevím, jestli se tím česneku nedodá víc... celý příspěvek > | |
| | Begonie a co dál?, 6.11.2013 Mě se zase osvedčilo je nechat v nádobách co rostly.Je důležité aby substrát byl při uklízení již skoro suchý.Ve sklípku tak při 8 st.pěkně přezimují.Začátkem jara je vyndám a nechám narašit v teple. | | Podzimní postřik jabloní močovinou - trávník, 5.11.2013 Dobrý den, to jsem myslela, takže močovinu použiji do kompostu.Funguje alespoň částečně na omezení strupovitosti postřik kocide?Děkuji | | Podzimní postřik jabloní močovinou - trávník, 5.11.2013 Dobrý den, chci provést doporučovaný postřik močovinou při opadu listí.Jabloně jsou ale v okrasném trávníku, na který jsem rozhodila podzimní hnojivo na trávníky.Teď ale nevím, jestli močovina, která na trávníku také zůstane nebude působit na trávník... celý příspěvek > | | Může se kysané zelí zkazit?, 23.10.2013 Aby mi letos zelí začalo dobře kvasit(také se někdy nepovedlo),zkusila jsem šťávu nad ním lehce pocukrovat, aby se rychleji nastartovalo kvašení.začalo kvasit druhý den, a je moc dobré. | | Rakytníkový džem, 15.10.2013 Já z rakytníku dělám pouze sirup za studena.600g. cukru na 400g.šťávy.Uchová se tak co nejvíce vitamínu C.Šťávu získám na odšťavnovači, Drť také dále využiju.A ještě ke sklizni- Leikora dozrává a má nejvíc vit.v polovině září.Také jsem poprvé... celý příspěvek > | | Jak se zbavit nežádaného křenu?, 19.9.2013 Při použití roundopu v jahodáh pozor i na výpary, jahody jsou na něj dost citlivé.Místo kolem křenu si oddělte od jahod např.kartonem při postřiku.A pak na křen navlečte igelitový sáček, a nechte ho na něm pár dní.Mám to vyzkoušené. | | Prosím jakou šalvěj doporučíte jako okrasnou trvalku?, 16.9.2013 Měla jsem také dost okrasných šalvějí, ale jediná, která drží řadu let je šalvěj lékařká.Je dekorativní mezi travinami i ve skalce. | | Kohout velký a těžký, 29.6.2013 Může velký kohout ublížit slepici? | |
| |
|
|
|
|