|
Příspěvky uživatele - 58.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hlávkový salát - odolnost vůči mrazu, 11.10.2015 Dobrý den,
mohl by mi prosím někdo poradit, jak je to u běžného druhu hlávkového salátu s odolností vůči mrazu? Na zahradě máme dorůstající saláty sázené na konci sprna a bojíme se prvních mrazíků, které mají přijít tento týden. Je potřeba salát... celý příspěvek > |  | Pomoc při určení druhu rostlin, 30.7.2015 děkuji |  |
|  | Pomoc při určení druhu rostlin, 30.7.2015  Dobrý den,
prosím o pomoc při určení druhu rostliny, mělo by se jednat o sukulent
|  | Choroba plodů u Topazu, 30.7.2015 Děkuji, řez letos nebyl, bude tedy chybět Ca |  | Choroba plodů u Topazu, 30.7.2015  Dobrý den,
prosím o radu. U tříletého Topazu se objevily skrny na plodech(viz foto). O jakou se jedná chorobu? Případně, co stromku schází?
Děkuji za Vaše rady |  | Achocha - Ačokča, 17.10.2012 Zdravím Danielo, během chvilky jsem na těchto stránkách zjistila, že se Ačočka dá zpracovat různě, tepelně upravit, zavařit, do studených salatů. Letos ji pěstujeme také poprvé a to ve skleníku a byla jsem překvapená, jak se jí daří. Za sirova mi... celý příspěvek > |  | Sundavillea Red - pěstování, 17.10.2012 díky moc za rady! |  |
 |
|
|
|