|
Příspěvky uživatele - 242.214
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Velmi rané broskve, 5.7.2018 Ten je paradni. Muj springcrest mel klasictejsi barvu (dojedli jsme ho pred par dny)a chutove zatim nejslabsi z tech tri odrud co jsem zatim sklidil. Zacina mne dozravat prvni bila broskvon Fresh White, jeste prorad je tvrdsi, ale uz pekne sladka s... celý příspěvek > |  | Broskvoň Rich May, 21.6.2018 Petre, jestli budes mit ten sweat dream pravy tak ten je prej super, obrovska broskev co dozrava kolem cresthavenu. ja ho nebral prave z toho duvodu, protoze mne v tu dobu dozravaji dalsi dve odrudy. kazdopadne myslim, ze budes spokojeny.
Dneska... celý příspěvek > |  |
|  | Broskvoň Rich May, 19.6.2018 Tu sagittarii nemaji ani v Rakousku.je to nova komercni odruda. Podarilo se mne takto koupit asi 20 broskvi 4 roky zpatky z nejmenovane italske skolky. Ta se normalne s domacimi pestiteli ani nebavi, ale tenkrat se na me usmalo stesti a tak se mne... celý příspěvek > |  | Broskvoň Rich May, 19.6.2018 Tak jsem dneska sklidil prvni sagittarie a rich may. Sagittaria byla asi o 1/4 vetsi a u pecky jeste tvrdsi, takze by na strome jeste neco snesla, ale chut vyborna, krasna fialova barva. Rich may byla mensi a uz si na dvou pochutnavali... celý příspěvek > |  | Broskvoň Rich May, 18.6.2018 Nazdar Tome, uz mekne, ale jeste to nebude. Zkusim pockat jeste par dni, nechci to uspechat. Francoise by mela byt myslim o neco skorejsi
Epoca di maturazione
|  | Broskvoň Rich May, 16.6.2018 Az budu sklizet, tak nafotim, akorat budou broskve mensi, mam v sadu problemy s vodou. Letos mame zatim 137mm srazek, takze je to bida. |  | Broskvoň Rich May, 16.6.2018 Petre, niceho takoveho jsem si nevsiml. Rekl bych, ze ze zacatku byla dokonce bujnejsi a ted se srovnala na takovy prumer. Pestuju 16 odrud a mam tam daleko bujnejsi, ale taky mnohem vetsi chcipaky. Rich May mam ctvrtym rokem, pocitam, ze do tydne... celý příspěvek > |  | Kordia je nepřekonaná, 16.6.2018 U me letos ta tresnova sezona netrvala ani mesic. Prvni dozravala Rita kolem 12.5. v tesnem zavesu Earlise (ta je mnohem lepsi), pak Burlat, Red Pacific, Sabrina, Techlovan, Van a posledni Skeena, kterou dodelali mravenci uz asi pred tydnem. Po... celý příspěvek > |  | Harbinger, 16.6.2018 Mne loni a predloni spalil vsechno mraz, takze budu Rich May a Sagittariu ochutnavat poprve. Sagittaria vypada, ze je o malicko skorejsi a mela by byt celocervena. Rich May by mela byt chutove vyborna Amerika (akorat u nas spis Rich June/July).... celý příspěvek > |  | Kordia je nepřekonaná, 16.6.2018 Kordia ma velke uspechy i v Americe, tam se prodava pod jmenem "Attika".
O jeji kvalite svedci i to, ze ji prodava nejvetsi skolka na vychodnim pobrezi.
Attika
|  |
|  | Harbinger, 15.6.2018  Mne uz se pekne vybarvily Sagittaria a Rich May (foceno pred 4 dny).
|  | Rubista, 12.6.2018 Milane, gratuluju, vypada moc dobre. Snad vam s zenou bude smakovat.
Uz se urcite tesis domu, az ji prubnes, co? |  | Braeburn, 2.5.2018 Taky jsem si letos na M9 narouboval Braeburn Mariri Red. Jak ja, tak rodina toto jablko mame radi, takze se tesim. |  | Olámat rašení pod roubem?, 30.4.2018 Ja taky vylamuju, docasne nechavam rust jen ten co je nebliz mistu roubovani. Vidim, ze kazdy to ma jinak, asi je to teda vicemene jedno |  | Zmrzlé květní pupeny meruněk, 7.4.2018 Mart: mraz byl na prelomu unora a brezna. U nas 16km pod brnem byla nejnizsi teplota cele zimy prave 1.3. a to -12.7
Spousta mist ale dopadla hur |  |
 |
|
|
|