|
Příspěvky uživatele - 248.106
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Identifikace rostliny, 13.8.2017 Tak jsme se shodly, stejná fotka s dotazem byla ještě dnes totiž ještě v jednom vlákně (nevím, proč to sem tazatel dával 2x)... Lída |  | Identifikace rostliny, 13.8.2017 Zvěšinec zední? Lída |  |
|  | Doporučte popínavku, 12.8.2017 Trvalka? Letnička? Zastínění? Slunce? |  | Škůdce na libečku, 12.8.2017 Letos to mám na libečku také. Teď jsem díky vám koukla na agromanuál, doporučojí Signum. Lída |  | Identifikace rostliny, 11.8.2017 Turanka kanadská, invazívní plevel. Lída |  | Co je to za jehličnan - tůje, cypřiš?, 11.8.2017 Taková nějaká podobná je moje Thuja occidentalis "Sunkist". Lída
|  | Likvidace vrby bez mechanizace, 11.8.2017 Tak proč jste ji tam nechal vyrůst, když ji teď likvidujete? Jinak postřikem Roundapem na neořezané listy by se zlikvidovat měla - čím víc postříkaných listů, tím dřív zajde. Lída |  | Zničené pupeny, 10.8.2017 Tazatel psal, že pupen vyrašil, ale že vypadal jako užraný nebo zlomený, a to neudělá houbová choroba, pane majore. Lída |  | Zničené pupeny, 10.8.2017 Herbicid by vám zlikvidoval celý stromek, nevylomil by výhon (pupen). Vím, že táta, když rouboval a na roubu mu obzvlášť záleželo, přivázal k roubované větvi klacík o něco delší než roub tak, aby z roubu nově vyrostlý výhonek byl po nějakou dobu... celý příspěvek > |  | Identifikace rostliy, 9.8.2017 Ještě se musím omluvit p.Josefovi, že jsem o protěži zapochybovala , ale první mne napadla klasická alpská, a ta to není... Lída |  |
|  | Identifikace rostliy, 9.8.2017  Anebo možná spíš ještě protěž, ale bažinná... L. |  | Identifikace rostliy, 9.8.2017  Spíš bych tipla plesnivku - Anaphalis... Lída |  | Zvädnutá dracena, 8.8.2017 Mohla být "načnutá" už z toho Hornbachu, tam jsou prodejci, ne zahradníci. Pokud kořeny při přesazování přeschnou, tak při následné, i malé zálivce zákonitě uhnijí, protože už nejsou schopné vodu... celý příspěvek > |  | Javor - zasychani listu, 8.8.2017 Nemusí to být zálivkou, vadí jim i suchý vzduch, nejlépe jim je v blízkosti jezírka. nebo alespoň mulč nad kořeny... Lída |  | Nechat něbo vybrat, 7.8.2017 Rozhodně nechat, mají ještě úplně zelené natě, ještě v zemi narostou... Hnít by mohly, kdyby měly suchou nať, která by už netáhla vodu. Klidně v zemi ještě 14 dní bez problémů vydrží . Lída |  |
 |
|
|
|