|
Příspěvky uživatele - 20.183
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zkušenosti s elektrickou ruční pilou Narex, 14.9.2015 Narex vydží mnohem víc než pár sezon. Já mám typ 35-24 7 let a funguje bez zaváhání. A to jej nijak nešetřím, řežu s ním všechno, co přivezu z lesa a jsou to někdy pěkné průběry. Ani o něj nijak zvlášť nepečuju, nechávám jej zalepený do smůly, pilin... celý příspěvek > |  | Elektrická řetězová pila - jakou doporučíte, 14.9.2015 Cena je určitě dobrá, nicméně výkon oproti Dolmar 5105 je u Hechtu 945 (který vlastní kamarád) úplně mimo. Hecht se při práci v probírce, ale i při řezání kmenů na zemi dusí, není výjimečné, že se mu při zatížení i zastaví řetěz. Na druhou stranu je... celý příspěvek > |  |
|  | Elektrická řetězová pila - jakou doporučíte, 14.9.2015 Spolehlivosti Narexu myslím Dolmar nedosahuje. Narexku mám už 7 let - typ 35-24 a nařezala toho pěknou řádku. Za tu dobu žádná, ani sebemenší porucha. V lese si nadělám dřevo na metry motorovkou a doma to na polena již všechno řežu Narexkou (taky... celý příspěvek > |  | Jezírko a zvláštní chování ryb, 23.4.2014 Dobrý večer, chtěla bych realizovat velký chov kaprů, ale zatím nemám informace ohledně plísní, které napadají ryby a co pro to dělat, aby se případná nemoc nebo plíseň nešířila nebo se jí nejlépe vyhnout. Prosím za jakékoliv ověřené informace.... celý příspěvek > |  | Libeček, 21.4.2014 Ráda bych se zeptala na chuť libečku... dostala jsem od sousedky, zasadila, vypadá že se chytil, má už mladé lístky, ale je hodně hořký... Je moc brzy? nebo málo vody? Napadlo mě to nebot květák je taky hořký když je sucho, poradíte? Děkuji Alča |  |
 |
|
|
|