|
Brambory 20 cm hluboko netřeba kopečkovat?, 27.4.2018  Takto vypadá políčko po odkrytí folie... poté rycíma vidlema vyberu... Nezaznamenala jsem žádné přehřívání, jsou vlastně pod zeminou, jen pár jich je nahoře a ani ty nejsou zelené, nebo závadné... Doporučuji s malým kouskem, já také začala s 20... celý příspěvek > |
 |
Brambory 20 cm hluboko netřeba kopečkovat?, 24.4.2018  Od roku 2011 pěstuji brambory pouze pod černou netkankou... Zrotavátoruji, natáhnu folii, nařežu křížky a sazečem na cibule vsadím brambory. Více si jich nevšimnu, nebe se postará o vláhu a po zaschnutí natí jen uklidím folii a vyberu vidlema... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zvonkové, 20.1.2018 2016-2017,to bylo naprosté fiasko s jablkama.Jediná odrúda zvonkové byla jako každoročně úrodná. Letos se ve sklepě klepe ještě bedýnka melrosse a glostarů a jsou již lehce povadlé, ale zvonci jsou perfektní... Nikdy bych se jich nezbavila a... celý příspěvek > |
 |
Už vám leze podzimní česnek?, 6.1.2018 Sadila jsem na Martina a na záhonu není vůbec nic vidět..Míla |
 |
Zakrytí záhonu netkanou textílií?, 25.11.2017 rozhodně bych se toho nebála.Cibuli takto pěstuji a nevidím žádný problém použít netknku i k česneku. MÍLA |
 |
Paprika Rodrigo, 18.10.2017 PŘEKRÁSNÉ PAPRIKY.Měla bych prosbu: do kdy mohu necvhat papriky v nevytápěném skleníku?,Myslím tím teplota???,nebo je již nejvyšší čas je vytrhat?? díky moc Míla |
 |
Melrose, 10.10.2017 Nádhera,...jediná jablíčka, která mě letos nepomrzla a také takto krásné, tak se o sklizen postaral vítr. Pár jich ještě na stromě zbylo, ale plná bedna popadaných..Je mě líto je zmoštovat, tak je asi nasuším... MÍLA |
 |
Srozumitelný návod pro řez a rozmnožování kanadských borůvek, 25.9.2017  stačí stará záclona.Dávám až začínají zrát!! MÍLA |
 |
Srozumitelný návod pro řez a rozmnožování kanadských borůvek, 25.9.2017  ani u mě nemaj kosáci šanci |
 |
Charneuská (Fondante de Charneu), 19.9.2017 Tak mě letos charneuska dala 4 plody slovy čtyři!!!,na druhé hrušni nic a na třetí původně červencová se povedlo asi kilo Madam Verté... Míla |
 |
|
 |
Stanley - jedna z nejužitečnějších odrůd minulosti, 31.8.2017 Já bych je brala i ted.Strom je zcela prázdný a ani na knedlíky by mě nevadilo, že nejdou od pecky MÍLA |
 |
Paprika Rodrigo, 22.8.2017 Dotaz, je nutné ted v září odstranit vrcholky u paprik? Hojně nakvétají, ale určitě již plody nestihnou vyrůst... děkuji MÍLA |
 |
Stanley, 16.8.2017  Tak ještě před příspěvkem dostala za uši!!! mnohokrát děkuji všem!! MÍLA |
 |
Stanley, 16.8.2017 Děkuji za komentáře k mému problému. Ještě dodám, že na jaře manžel železnou tyčí po obvodu koruny udělá díry a já tam vsypu hnojivo-převážně mpk a tak to děláme i u jabloní a dokonce i u kanadských borůvek... U té stanley teda nevím, jestli vyřezat... celý příspěvek > |
 |
Stanley, 15.8.2017 myslíte odstranit třeba celé 2-3 větve dole u kmenu?,Dodržuji postřiky od jara, po před květem i po odkvětu... dodržuji snad všcko, každoročně teda jsem zakracovala ty obtovský přízůstky, takže nevím, jestli to není právě chyba... děkuji za odpověd... celý příspěvek > |
 |