|
Příspěvky uživatele - 178.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaká rostlina do stínu?, 7.11.2015 Dobrý den. Ráda bych si oživila koupelnu vhodnou pokojovou rostlinou. Co se hodí do stínu? Je tam sice okno, ale úzké a na severní stranu. Děkuji. Eva |  | Přezimování papriček, 5.11.2015 Dobrý den. Koupila jsem si letos papričky v květináči. Mám je stále na okně v kuchyni. Po sklizni se objevilo ještě pár květů, nyní už červenají. Může tato rostlina přezimovat? Bude na jaře znovu plodit? Děkuji za odpověď. Eva |  |
|  | Jiřiny nekvetou, 7.9.2015 Jsem od Tábora, začátek středočeské pahorkatiny, nadm.výška 500m. Srážek tu bývá dost. Letos ne. Asi byl záhon málo vyhnojený a měla jsem je víc zalévat. Myslím, že letos z nich už nic nebude. Brzy přijdou mrazíky a to je konec. |  | Jiřiny nekvetou, 7.9.2015 Na jaře jsem dostala bednu pěkných velkých hlíz. Jeden keř mi už dlouho kvete, i když bídně, ale další zatím ne. V létě jsem je trochu zalévala. Je na ně ještě čas nebo byly hlízy špatné? Nebo jim uškodilo sucho a malá zálivka? |  |
|
|
|