Příspěvky uživatele - 178.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká rostlina do stínu?, 7.11.2015
Dobrý den. Ráda bych si oživila koupelnu vhodnou pokojovou rostlinou. Co se hodí do stínu? Je tam sice okno, ale úzké a na severní stranu. Děkuji. Eva
Přezimování papriček, 5.11.2015
Dobrý den. Koupila jsem si letos papričky v květináči. Mám je stále na okně v kuchyni. Po sklizni se objevilo ještě pár květů, nyní už červenají. Může tato rostlina přezimovat? Bude na jaře znovu plodit? Děkuji za odpověď. Eva
Jiřiny nekvetou, 7.9.2015
Jsem od Tábora, začátek středočeské pahorkatiny, nadm.výška 500m. Srážek tu bývá dost. Letos ne. Asi byl záhon málo vyhnojený a měla jsem je víc zalévat. Myslím, že letos z nich už nic nebude. Brzy přijdou mrazíky a to je konec.
Jiřiny nekvetou, 7.9.2015
Na jaře jsem dostala bednu pěkných velkých hlíz. Jeden keř mi už dlouho kvete, i když bídně, ale další zatím ne. V létě jsem je trochu zalévala. Je na ně ještě čas nebo byly hlízy špatné? Nebo jim uškodilo sucho a malá zálivka?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika